Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •  A Sötét Lovag sztárja a The Hollywood Reporternek mesélt arról, hogy nagyon szeretne ellátogatni a messzi, messzi galaxisba, sőt, konkrét ötlete is van arra, hogy kit alakíthatna.

  bale
  Fotó: Instagram

  "Mindig is azt akartam, hogy benne legyek a Star Warsban, ahol egy Star Wars jelmezben lefejelhetek egy ajtót, vagy valamit miközben épp sétálok." - mondta Christian Bale, aki ezzel arra az ikonikus jelenetre utalt, ami az 1977-es Egy új reményben látható. 

  Az ominózus jelenetben egy rohamosztagos beverte a fejét az ajtóba, ami ugyan nem volt szándékos, de végül Lucas úgy döntött, hogy meghagyja, sőt, később még egy hangeffektet is kapott.

  "Az igazi Star Wars rajongók, akik számtalanszor látták a filmeket mindig megemlítik azt a jelenetet, amikor a rohamosztagos beveri a fejét az ajtóba. Én az a fickó akarok lenni. Ennyi az egész." - mondta Bale.

 • Fergeteges jelenetnek lehetünk szemtanúi, amikor két fiatal medvebocsot ábrázoló képeket nézzük, amint azok játszadoznak. A látszólag gyengéd játszadozás azonban hamar átváltott az egyik szerencsétlen kölyök arcába mért mancsütésbe. De a két medvebocs barátok maradtak, és amint megnyugodtak közös sétára indultak, hogy aztán együtt lógjanak anyjukon. A medvéket Ahmed Abu Ganem természetfotósnak köszönhetjük, aki Kamcsatkán fényképezte a jelenetet az orosz Távol-Kelet festői félszigetén.

 • Szinte új ember született a sminkesek keze közt. 

  Előző hétvégén érkezett meg a Netflix kínálatába a Szöszi című dráma, amelyben Ana de Armas személyesíti meg minden idők egyik legikonikusabb filmdíváját. Mindez olyan jól sikerült neki, hogy néha még a nézők is elbizonytalanodhatnak, Armast vagy Marilyn Monroet látják egy-egy jelenetben. Ahhoz azonban, hogy ennyire megtévesztő legyen a hasonlóság, a latin származású színésznő alapvető külső jegyei mellett egy csapat profi sminkes aprólékos munkájára is szükség volt. A Netflix friss Instagram bejegyzésében most megmutatta, hogyan változott át a Tőrbe Ejtve sztárja a maszkmesterek kezei alatt Monroe-vá - mondanunk sem kell, a procedúra legalább annyira látványos, mint a végeredmény. 

  „Amikor először vettem fel a parókát a teljes sminkemhez, sírni kezdtem. A sminkes és fodrász csapat is sírni kezdett. Mindenki nagyon izgult, gyönyörű pillanat volt” - idézte fel Armas. 

 • Imádják a neten a színésznő öltözetét. 

  Zendayát nem csak vitathatatlan tehetségért, de remek stílusa miatt is imádják világszerte. Bár a fiatal színésznő a hétköznapokban inkább egyszerűbb, kényelmesebb ruhákat szokott húzni, ha rendezvényre hivatalos, sosem okoz csalódást öltözetével - gondoljunk csak a pókhálósmintás estélyijére Pókember 3. premierjén. 

  A világsztár ezúttal a Valentino bemutatójára volt hivatalos Párizsban, ahová ismét egy különleges szettet öltött. Az olasz divatház idén két fő színnel dolgozik, az élénkrózsaszínnel és a feketével: az Emmy-díjas színésznő korábban már megmutatta, remekül áll neki a “Valentino-pink”, most pedig a másik színt választotta, egy teljesen monokróm, fekete összeállításban jelent meg. Válltöméses blézerére, harisnyájával egyező anyagú és mintájú, áttetsző felsőjére és csillogó kiegészítőire nem lehetett nem odafigyelni, a jelenlévők mellett pedig az internetezők is imádták Zendaya öltözetét.