Zsanett, Janka
10 °C
20 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Május 31-én lesz május utolsó vasárnapja, tehát itt a gyereknap. A BKK ezen felbuzdulva felmondatta gyerkőcökkel a 4-es 6-os villamos megállóit, és már most is őket hallhatjuk a villamoson.

  📢👧 Ugye hallottátok már a 4-6-os villamoson, ahogy gyermeknap alkalmából gyerkőcök mondják be a megállókat? Nektek...

  Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on Saturday, 30 May 2020

  Ön szerint milyenek a gyermekbemondók?

  • 52
   Szerintem tök aranyosak, hagyják így!
  • 29
   Nem villamosozom.
  • 8
   Szerintem idegesítő, kapcsolják ki!
  • 6
   Inkább ijesztő, fel se szállok.
 • De kifejezetten örülök annak, hogy folytatást kap a Sonic a sündisznó című animációs elemekkel megvadított, élőszereplős gyerekfilm, amiben egy földönkívüli, kék, átkozottul gyors, sündisznóra hajazó izé a földön csintalankodik, egy kormányügynök, akit a fénykorát idézően idióta Jim Carrey alakít, meg el akarja kapni. Ez az a film, aminek az alkotói az első, iszonyúan ronda animációt rajongói nyomásra megcsinálták úgy, hogy ne akarjuk kivájni a szemünket tőle.

  Az első film belengette a folytatás lehetőségét, de eddig hivatalosan nem jelentettek be semmit róla, most viszont igen: Jeff Fowler rendező, valamint  Pat Casey és Josh Miller írók visszatérnek a második részre amiben tuti lesz Carrey is, meg az animált kék sün, szóval a siker garantált.

 • A BKK két hete hirdetett járványügyi maszkszépségversenyt, hiszen „ha már hordani kell, legyen menő!" A három dobogós maszkot a Facebookon mutatták be, és azt írják, hogy az első ilyen jellegű versenyre rekordszámú jelentkezés érkezett.

  Ha már hordani kell, legyen menő! 😎 Két hete hirdettük ki Magyarország első járványügyi 😷✨ maszkszépségversenyét,...

  Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on Saturday, 30 May 2020

   A nyertesek BKK-s ajándékcsomagot kapnak, de csak ha betartják a járványügyi szabályokat, és a stílusos maszkban veszik át a jutalmat.

 • Screen Shot 2020-05-30 at 19.32.37.png

  A nő akkor épp lemaradt, és megdermedt a félelemtől. Mikor a párja észrevette, hogy baj van, visszament a kutyával, és ketten elűzték a vaddisznót. A kutya először morgott, majd támadt, a férfi pedig hangosan kiabált. A vaddisznó elmenekült, de az ebet súlyos sérülésekkel azonnal állatorvoshoz vitték.

  A vaddisznó megharapta a bal vállát, és a jobb pofája is megsérült, de már jól van.

  Mészáros Péter, a Pilisi Parkerdő szóvivője azt mondta, hogy ilyenkor születnek a vadmalacok, így ebben az időszakban a kocák sokkal agresszívabbak. Ha valaki hasonló szituációba kerül, fontos menekülési utat biztosítania az állatnak. Elég hangosan tapsolni és hátrálni.