Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erre a látványra senki sem volt felkészülve.

  297792780 875479870508317 1089875693273871104 n
  Fotó: @vargaviktorart / instagram

  Ha meztelenkedésről van szó, Varga Viktor neve előbb vagy utóbb biztosan szóba kerül, a 34 éves énekes ugyanis nem egyszer dobta már le magáról a ruhát és töltött fel meztelen képeket az Instagramra. Varga most újfent egy hasonló ötlettel állt elő, kivételesen azonban nem csak a közösségi oldalait látogatókat, hanem egy egész fesztivál népét örvendeztette meg tetőtől talpig meztelen testének látványával. 

  Az Ozora fesztiválon rájössz, hogy semmire nincs szükséged, csak vízre, egy takaróra és az isteni energiára

  – fűzte a fotóhoz az énekes, melyet ide kattintva tekinthet meg. Az, hogy ehhez mit szóltak a fesztivál látogatói egyelőre még nem derült ki, Instagramon mindenesetre azt sérelmezik a kommentelők, hogy Varga egy cenzúrázott változatot töltött fel a képből, miközben az Ozorán mindenki láthatta őt. 

 • Leginkább egy kezeslábas és az úgynevezett "Borat-tanga" kereszteződéseként lehetne leírni a különleges ruhadarabot.

  Közel hat év után július 29-én új önálló stúdióalbumot adott ki Beyoncé Renaissance címmel, melynek sikerét a hétvégén egy A-listás sztárokkal megpakolt privát buli keretein belül ünnepelték meg. A meghívottak listáján tübbek között ott volt Leonardo DiCaprio, Janella Monae, Kendrick Lamar és persze Donald Glover is, kinek megjelenését még a poszt írásának pillanatában sem tudtuk feldolgozni. 

  A rapper egy köldökig kivágott, az ezüst, a rózsaszín és a kék árnyalatiban pompázó kövekkel kirakott kezeslábasban, barna bakancsban és egy zöldes-szürkés selyem köntösben jelent meg a bulin. Minderről persze képek is készültek, íme: 

 • Ilyet sem láttunk még a rappertől.

  Bár Pityinger László manapság elsősorban már nem zenéivel, hanem politizálásával hívja fel magára a figyelmet, úgy néz ki még vannak olyan alkalmak, amikor színpadra áll és mikrofont ragad. 

  A Dopeman művésznévvel ismertté vált rapper a minap egy vacsoraesten lépett fel, ahol Frank Sinatra egyik leginkonikusabb dalszáma, a Fly Me to the Moon is elhangzott tőle, ezzel teljesen meglepve a közönséget. Az énekről videó is készült, melyet alább tekinthet meg: 

 • Tele van meglepetésekkel a Star Trek-filmek színésze.

  Az elmúlt hónapokban Chris Pine-ról meglehetősen sokat cikkezet a külföldi bulvársajtó, a színész ugyanis olyannyira elhagyta magát, hogy teljesen felismerhetetlenné vált, néhány héttel ezelőtt azonban valami megfordult és Pine visszatért önmagához. 

  Egy friss képen hosszú, szőkés hajjal láthatjuk, amint egy rövid ujjú fehér ingben épp szatyrokkal sétál az utcán. Egy biztos, Pine valóban sokkal jobban néz ki, külseje azonban most már nem korábbi önmagához, hanem a 2000-es évek Brad Pittjéhez hasonlít, legalábbis a szemfüles rajongók szerint. Mindenesetre mi egy kis Chris Hemsworth-öt is felfedezni vétünk benne.

  Ön szerint kire hasonlít most leginkább Chris Pine?