Fábián, Sebestyén
1 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • shutterstock 1280288398
  Fotó: Shutterstock

  Egy amerikai blog, a BonusFinder nem kevesebbet kínál, mint hogy kedvenc Netflix-sorozatunkat nézzük, kedvenc pizzánkat együk, amihez még 500 dollárt is biztosítanak.

  Dolgozni csak annyit kell, hogy a megadott listából ki kell választani három sorozatot, megnézni, és írni róla egy kritikát a megadott kritériumok alapján. Itt jön egy kisebb csavar, ugyanis a filmezéshez biztosított pizzával is meg kell tenni ugyanezt, vagyis azt is értékelni kell a megadott szempontok szerint. 

  A jelentkezéshez mindössze  21 évnél idősebbnek kell lenni, illetve rövid motivációs levelet is mellékelni kell. Mindenki megnyugodhat, mert ezt azért nem kell komolyan kidolgozni, hiszen amúgy is véletlenszerűen fogják kiválasztani a professzionális szinten otthonülést űzőkből, aki pénzért ülhet tovább a kanapén a Netflix előtt egy pizza társaságában.

  Ha ön is úgy érzi, hogy egész életében ilyen lehetőségre várt, akkor nem éri meg tovább várni.

 • A Joe Biden hivatali eskütétele után fellépő Garth Brooks countrysztár egyszerű, de sokat mondó véleményének adott hangot, miközben felsietett a beiktatás helyszínére, hogy elénekelje az Amazing Grace című dalt. 

  Nem is kell leírni, mit mondott, mivel nemzetközileg ismert kifejezést használt Mike Pence immár volt alelnökre. 

 • Napra pontosan két éve, 2019. január 20-án érkezett a gyászhír: életének 75. évében, hosszú betegség után budapesti otthonában elhunyt Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja, filmproducer, a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos – írja a Blikk.

  Özvegye, Vajna Tímea azóta is nehezen dolgozza fel férje elvesztését, és a mai napig mélyen emlékezik rá. Fájdalmát Instagram sztorijában osztotta meg követőivel, ahol azt írta, férjével igazi lelki társak voltak. Noha a jelek szerint már megtalálta a boldogságot.

 • A Kormányhivatal szerint a Meseország mindenkié című könyv kiadója megtévesztette azzal a vásárlókat, hogy a kötet borítójáról lemaradt:

   a „hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésminták” jelennek meg.

  A Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság és a Budapest Pride erre válaszul megkérte követőit, hogy jelentsék a Kormányhivatalnál azokat a meséket, melyek eltérnek attól, amelyek nem a kormány által elismert családmodellt jelenítik meg. Közleményükben azt írják:

  Fájlalod, hogy Vukot Karak nevelte fel, és nem figyelmeztettek arról, hogy nem lesz az életében erős anyaszerep? Megdöbbent, hogy előzetes tájékoztatás nélkül kellett végignézned, ahogyan Szimbának két férfi, Timon és Pumba nyújt biztonságos családi hátteret? Felháborít, hogy Csipkerózsika egy olyan szerető háztartásban nőtt fel, amit három nő teremtett meg? Esetleg egy másik mese csapta ki nálad a biztosítékot? Akkor eljött a te időd! Fordulj a fogyasztóvédelemhez!

  labrisz