Mihály
2 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A neveletlen medvebocsok után újabb medvés tartalommal jelentkezünk. Most nem mennek az anyamedve agyára a bocsok, inkább együtt játszanak a kerti hintával az Észak-Karolina állambeli Asheville hegyvidékén.

  Névtelen4.png
  Fotó: ViralHog / YouTube

  Nem úgy tűnik, hogy egyhamar ráunnának a játékra.

 • tancolojardok.png
  Fotó: tiktok / lifeasmonica

  Csendháborítás miatt hívták ki a rendőröket, akik aztán maradtak enni és bulizni. Ezt írta a TikTok-felhasználó a videóban, amit megosztott a partiról. 

  De ne aggódjon senki, egy későbbi videóban a parti szervezője tisztázta azt is, hogy a rendőrök nem hágtak át semmilyen szabályt. Sőt, ők is megosztották a saját oldalukon, milyen táncoslábúak a tisztjeik.

  @lifeasmonica

  When you get called for a noise complaint and stay for the party 😂 ##noisecomplaint ##lit ##arrestmeplz ##illinois ##greenscreenvideo

  ♬ La Chona - Los Tucanes De Tijuana
 • Május 8-án tartják Magyarországon a fagyinapot, de miért is erre a napra esett a választás? Ennek egyszerű oka van, csak kicsit más szemszögből kell megvizsgálni a dátumot: V. 8. 

  Na, megvan?! Ez a dátum hasonlít a legjobban a fagylaltra, mert a május hónap „V”-je a tölcsérre, a 8-as pedig két, egymásra rakott gombócra emlékeztet, legalábbis a nap meghonosítói így gondolták. Ezen az ünnepen a kezdeményezéshez csatlakozó fagylaltozók, cukrászdák féláron kínálják a saját készítésű fagylaltokat. A jótékonykodás is része e napnak, hiszen számos fagylaltozó karitatív célokra is juttat a bevételéből, illetve sokan kórházakban és különféle otthonokban lévő gyermekeket lepnek meg finomságaikkal.

 • Nem mindenkinek lehet olyan sikertörténete, mint Arató „Hide The Pain Harold” Andrásnak. Vannak, akik szintén megfutják a köreiket a neten, viszont negatív gyűlölethullámokat kapnak az arcukba, nem vegytiszta elismerést, rajongói lelkesedést, megbecsülést. 

  Néhány, a neten népszerűvé vált embert elmesélte, mennyire nem örült annak, hogy virális lett.

  Egy nőnek az adott munkahelyén töltött utolsó napján mondta meg a főnöke, hogy amikor felvették dolgozni, akkor már tudta, hogy ki ő, hisz látta a Tumblren a posztot, amin ő szerepelt. Tehát a főnök két éven át úgy tett, mintha nem is tudná, hogy ő a cosplayes lány.

  • Valaki arról mesélt, hogy a Vine-on közepesen népszerű volt, mivel felnőtt-tartalmakat készített. (A Vine egy olyan videós közösségi oldal volt, ahol csakis 6 másodperc hosszúságú videókat lehetett kitenni.) Ez az illető elment az életbiztosítójához, ahol az ügyintéző simán felismerte. Ezt követően pár hónappal törölte a profilját a Vine-on, mert elég parának tartotta, hogy ilyen személyes dolgokat tudhatnak meg róla az emberek.
  • Egy felhasználó arról számolt be, hogy a TikTokon megosztott videója nagyon népszerű. Ez alapvetően tök jó, de ez egy megosztott videó. Bezzeg ha saját kontentet tesz ki, olyat, amin ő maga a főszereplő, azt alig 100 ember nézi meg. Ez rengeteg kérdést vet fel az emberben. Most akkor menőnek számít egyáltalán? Vannak rajongói? Mit tud kezdeni a milliós megtekintéssel, ha közben 100-as nézettsége is van? Megannyi kétség.
  • A virális posztok átka, ami elért egy Tumblren magát közepesen híresnek mondó felhasználót, hogy nem tudott kiigazodni az értesítések között. Annyi reposzt és kedvelés meg miegymás jött a posztjára, hogy évekig kellett visszapörgetnie az értesítések között, hogy megtalálja a számára relevánsakat.

  Hiába, a hírnévnek ára van.

  (Buzzfeed)