Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Március 17-én kerül mozikba Sam Raimi 65 című filmje, amiben Mills (Adam Driver) kényszerleszállást hajt végre űrhajójával a 65 millió évvel ezelőtti Földön, amiket még javában a dinoszauruszok uralnak.

  A jövőből érkezett időutazónak feladata nem csak hogy túléljen az ősvilágban, de életben kell tartania egy kislányt (Ariana Greenblatt) is, miközben egy T-rex vadászik rájuk.

 • Egy nő, aki évtizedekig egy irodai munkában dolgozott, amit sohasem szeretett igazán, most személyi edzőként tanít acélos hasizmokkal, és állítása szerint két gyerek után negyvenes éveiben élete legjobb formájában van. A 40 éves Jenny Fisher 2020 decemberében vette a bátorságot, hogy elindítsa személyi edzői vállalkozását, miután családtagjai megkeresték, és egészségtudatossággal kapcsolatos tanácsokat kértek tőle. A kétgyermekes anyuka fiatal korában pompomlány volt, és eredetileg személyi edzőnek képezte magát, amíg főiskolára járt, 23 évesen. Kezdetben küzdött a testképével, és kétségbeesetten vékony akart lenni, de mostanra megtalálta az egyensúlyt életében.

 • Jó hír a rajongóknak!

  Fotó: Warner Bros.
  Fotó: Warner Bros.

  Az HBO Max újonnan indult nagysikerű sorozata a The Last of Us, ami a Naughty Dog azonos című videójátékának adaptációja, most hivatalosan is megkapja a következő évadot. Craig Mazin és Neil Druckmann sorozatának ugyan még csak két epizódja elérhető, de rögtön a második legnézettebb premierrel indult a streaming szolgáltató bevallása szerint, közvetlen a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza után.

  A Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készült széria eddig is tartogatott látványos jeleneteket, viszont akik játszottak a Playstation játékával, azok tudhatják, hogy csak most lendül be igazán a modern civilizáció bukása után játszódó, gombafertőzött szörnyetegektől hemzsegő története. A hétfőn érkező harmadik epizódban, ezúttal Nick Offerman és Murray Bartlett is be fog mutatkozni, előbbiről azt lehet tudni, hogy Bill szerepét fogja alakítani. Hivatalos dátum még nem érkezett a berendelt második évadhoz, de várhatóan arról is rövidesen többet fogunk megtudni.

 • Emlékezetesre sikerült a koncert, ahol több híresség is szemtanúja lett a kis malőrnek.

  GettyImages-1399996301
  Fotó: Jo Hale / Getty Images Hungary

  Harry Styles rajongói egyhamar nem fogják elfelejteni legutóbbi fellépését, legfőképp azok, akik az első sorban ültek a telt házas koncerten. A 28 éves énekes nemrég a kaliforniai Inglewoodban adott koncertet, ahol a Music for a Sushi Restaurant című számát énekelte, amikor egy kelleténél szélesebbre sikerült terpesz következtében nadrágja magadta magát, és ágyéktájon kettérepedt. Miután Styles döbbent arcot vágva a közönség felé maga is észrevette a bakit, a kezével eltakarta a szakadást, és egy törülközőt maga köré csavarva fejezte be az előadást.

  Külön bónusz, hogy jó pár híresség is végignézte az esetet a közönség soraiból, ugyanis többek között Jennifer Aniston, Kylie Jenner, Trevor Noah és Ellen DeGeneres is jelen volt az eseményen.

  (via TMZ)