A kolikonyhák és fagyasztói maradékok új királya a Carte d'Or után egyértelműen a Magyar Tejföl új bödönje

Sokáig elképzelhetetlen volt, hogy a fagyasztóládák pörköltökkel és egyéb maradékokkal teli fagylaltosdobozai helyét valaha az életben bármi más át tudja venni, aztán megjelentek Magyarországon a bödönös tejfölök. És hát mit eszik többet egy rendes magyar tejfölt, vagy puccos nyugati jégkrémet?
Természetesen tejfölt, így a Carte d'Or töltött káposztától, pörkölttől, egyszer majd jó lesz az még valamire maradékoktól duzzadó dobozait kiszorította a magyar hűtőkből a vödrös tejföl.
Jó érzékkel érzett rá erre a trendre a magyar tejfölt forgalmazó Alföldi Tej is, amelyik újradizájnolta a bödönöket, hogy könnyedén, egy mozdulattal lehessen jelölni a tetejükön azt, hogy milyen tartalmuk van, hiszen nyilvánvalóan nem tejföl az esetek nagy részében.