Máté, Mirella
7 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Annoni Zita és férje, Gianni közel hat évig küzdött azért, hogy gyermekük születhessen, aztán a tizedik lombikprogram során megtörtént a csoda, és megfogant a mára már egyéves Gianfranco.

  Zita a JOY-magazinnak adott interjút, melyben elárulta, a mai napig nagyon nehezen beszél arról, hogy mit jelent számára az anyaság. 

  Korábban akaratlanul is magamra vettem, amikor anyukák arról meséltek, hogy a gyermek érkezésével lett teljes az életük. A sokadik sikertelenség után ilyeneket hallva úgy éreztem, soha nem fogom mindezt átélni. Ostoroztam magam, depressziós lettem, kerültem a gyerek témát

  — mesélte a magazinnak Zita, aki elismerte, még mindig nem tettek le arról, hogy fiúknak kistestvére szülessen. 

  Mindketten testvérek mellett nőttünk fel, így nagyon bízunk benne, hogy érkezik majd egy kis testvér a családba. Mi mindent megteszünk érte!

  — fejezte be a modell. 

 • Új dokumentumfilm várható a brit királyi családról, amely elsősorban Fülöp herceg életéről szól.

  GettyImages-982931912
  Fotó: Antony Jones / Getty Images Hungary

  A dokumentumfilm eredetileg a herceg 100. születésnapjának alkalmából készült el, és a halála előtt, valamint után felvett interjúkat láthatjuk majd benne.

  A filmben több mint egy tucat királyi családtag vett részt, akik egyenként idéznek fel emlékeket az egykori hercegről. Így derül ki Fülöpről, hogy ő is csak egy átlagos nagypapa volt, aki szeretett viccelődni az unokáival. Vilmos herceg elmondása szerint nagyapja szerette a csínytevéseket, Erzsébet királynő nagy örömére.

  Levette a mustár fedelét, a kezébe vette és összenyomta a tubust, hogy a plafonra spricceljen. Sokszor bajba került a nagymamám előtt, amiért a legtöbb helyen, ahol étkeztünk, mustárral borította be a plafont.

  Több családtag szerint is a nyomok még mindig ott vannak a plafonon.

  Vilmos hozzátette:

  Élvezte ezeket a vicceket, élvezte a játékot a gyerekeivel és a nagypapaságot.

  A Prince Philip: The Royal Family Remembers holnap 21 órakor kerül adásba a BBC One-on.

  (Forrás: Indy100)

 • Hosszú ideje folyik a vita arról, hogy ki legyen a következő James Bond, egyes rajongók pedig nem tudják elengedni annak a gondolatát, hogy egy nő váltsa Daniel Craiget.

  GettyImages-1198349120
  Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

  Mint arról az Index is beszámolt, az 53 éves színész a Nincs idő meghalni című filmben fog utoljára James Bondként szerepelni, Craig azonban kijelentette, hogy nem szeretné, ha egy nő lenne a következő 007-es.

  Egyszerűen jobb szerepeket kellene adni a nőknek és a színészeknek. Miért kellene egy nőnek James Bondot játszania, ha számtalan olyan szerepet lehetne kitalálni, ami legalább ugyan olyan jó mint Bondé, csak egy nő játszaná

  — mondta a színész a Radio Timesnak. Korábban a filmsorozat producere, Barbara Broccoli is hasonlóan nyilatkozott még 2019-ben:

  Nőkről és női történetekről kell filmeket készítenünk, és új női karaktereket kell létrehoznunk, nem csak egy ikonikus férfi karaktert a semmiből nővé változtatni

  — mesélte korábban a Good Morning Britain reggeli műsorában.

 • A hét embere díjra javasolták a zuglói szépkorúak Tóth Csabát, a XIV. kerület MSZP-s országgyűlési képviselőjét, akit az utóbbi időben ellenzéki politikusok egyre többször támadnak adóelkerülés illetve pénzmosás gyanúja miatt. A díjról maga a képviselő számolt be közösségi oldalán, ahol azt is írta, hogy 

  a díj átvételekor ígéretet tett arra, hogy a jövőben is folytatja a zuglói idősekért végzett munkáját.

  Az elismerést Schmuck Andor adta át az MSZP-s politikusnak, és az ünnepi pillanatot nem rontotta el azzal, hogy szóba hozta volna azt az alapítványba bújtatott gyártelepet, amely Hadházy Ákos és Tóth Csaba előválasztási vitáján került elő.

  A 26 ezer négyzetméteres nagytétényi telek 2016-ban vándorolt a szocialista képviselőhöz, ami azonban azóta sem szerepelt a képviselő vagyonnyilatkozatában.