Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 27 éves Ellesha McKay pornósztárként és dominaként dolgozik az Essex-i Chelmsfordban található lakásából, bevallása szerint pedig nincs olyan, amit még ne látott volna.

  Az egygyermekes anyuka azt mondja, hogy havonta körülbelül 12 ezer fontot (kb. 5,5 millió forintot) keres a pornóiparból — ennek nagy részét pedig a dominaként kapott intim felkérésekből kapja. Ellesha, aki a Rosie Belle művésznévre hallgat, azt mondja, nem tudnak neki olyat mondani, amit egy férfi korábban ne kért volna már tőle. 

  Az iparból ismert "klasszikusokon" kívül Elleshát többek között felkérték már arra, hogy mumifikálja vendégét, egyszer pedig azért fizettek neki 2500 fontot (kb. 1,1 millió forintot), hogy pihenés közben végignézze, ahogy vendége kitakarít nála. Ezek mellett kérték még tőle azt is, hogy kvázi lábtartóként kezelje a vendégét, illetve azt is, hogy megszoptassa őket.

  Az anyuka ötéves kislányával és férjével, a 29 éves Jack Jozlinnal él együtt — aki teljes mértékben támogatja Ellesha pályaválasztását, és "abszolút szereti" az önbizalmat, amit az ad neki.

 • Minden bizonnyal a tudta nélkül, a szabály azonban így is szabály.

  GettyImages-1398279467
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, nemrégiben Londonban is bemutatták a legújabb Top Gun-mozit, a vörös szőnyeges ünnepségre pedig természetesen a királyi család tagjai is meghívást kaptak. A bemutatón végül csak Katalin hercegné és Vilmos herceg jelent meg, előbbit azonban nem csak férje, hanem Tom Cruise is kísérgette a szőnyegen.

  Többen is megjegyezték, hogy Cruise milyen udvarias, hiszen Katalin ruhája a szabásából adódóan nem volt éppen egy rugalmas darab, így a lépcsőzésnél szüksége volt némi segítségre, melyet a színésztől meg is kapott — a királyi család tagjait megérinteni azonban hivatalosan nem szabad, csakis üdvözléskor. 

  Cruise mindezt pedig megszegte, szerencsére azonban néhány kommentelőn kívül senki sem vette zokon — szúrta ki az Elle.

 • Az idei Oscar-gála Will Smith és Chris Rock között elcsattant pofontól volt hangos, miután a műsorvezető a Legenda vagyok sztárjának feleségén viccelődött. Smith 10 évig az Oscar közelébe sem mehet, illetve felreppentek olyan hírek, hogy a legtöbb filmje parkolópályára került a viselkedése miatt.

  Badboys
  Fotó: YouTube

  Talán ebből a legfájóbb a Bad Boys 4 lett volna, ám Tom Rothman, a Sony Pictures elnöke mindenkit megnyugtatott, hogy a film munkálatai folyamatban vannak, és ugyan sajnálatos, amit Smith tett, nem az ő dolga, hogy ezt kommentálja.

  „Régóta ismerem Will Smith-t, ő egy jó ember. A nagyon jó embereknek is lehetnek nagyon rossz napjaik” – mondta Rothman, aki hisz a megbocsájtásban.

  A mindörökké rosszfiúk folyatása tehát érkezik, a főszereplők pedig maradnak.

 • GettyImages-1392461079
  Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

  Kifejezetten ritka pillanatnak lehettek szemtanúi azok, akik a minap kilátogattak a Santa Barbara-i pólótornára, melyen Harry herceg is részt vett. II. Erzsébet unokáját természetesen felesége is elkísérte a rendezvényre, aki forró csókkal jutalmazta férjét, a győzelem után. 

  A pillanatról természetesen számtalan fotó készült, melyeket alább vehet szemügyre:

   (Forrás: Metro)