Károly, Karola
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A magyar modell, Mihalik Enikő számtalanszor meglepi 200 ezres követőbázisát pikáns, művészi vagy éppen cuki háziállatos képeivel az Instagram-oldalán. Most is ez történt: egy selyem pizsamanadrágban üdvözli a szomszédait ezen a csodás reggelen. 

  142733028 2798690073779693 1895232102572436224 n
  Fotó: Eniko / Instagram

  És csak annyit üzent nekik, hogy:

  Hello neighbors

  Ön lenne Mihalik Enikő szomszédja?

  • 167
   Igen
  • 107
   Már az vagyok
  • 67
   Nem
 • Karácsonykor került karikagyűrű a Baywatch sztárjának ujjára, immár ötödik alkalommal. Az 53 éves modell-színésznő korábban már három férjet elfogyasztott, egyiküket kétszer is – Rick Solomonhoz kétszer ment hozzá, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem jött össze nekik a boldog házasélet.

  Anderson legutóbbi férjével, Jon Peters producerrel tavaly alig 12 napig voltak házasok, erről a színésznő azt mondta, nem is volt házasság, csak túl romantikus típus, és ezt a férfiak kihasználják.

  Akárhogy is, most nagy boldogságról számolt be, a Daily Mail oldalán latható is néhány boldog esküvői fotó. Anderson szívét ezúttal a testőre, Dan Hayhurst lágyította meg, akivel a karantén alatt kerültek közel egymáshoz. A frigyre egyébként elmondása szerint mindkét család áldását adta, és nagy örömmel fogadták a pár bejelentését.

 • A BRFK Facebook-oldalán osztotta meg 2021-es naptárát, amelyben négylábú kollégáikat helyezték munkahelyi környezetbe. A naptár sajnos csak belső kiadvány, tehát kereskedelmi forgalomban nem kapható, pedig a kommenteket olvasva sokan örülnének neki.

  Idén is elkészült a kutyás naptárunk! Nagyon büszkék vagyunk rá. A 2021-es kalendáriumban négylábú kollégáinkat...

  Közzétette: BRFK Információs Portál – 2021. január 25., hétfő
 • Részlet a Same Day Premieres Trailer című videóból
  Részlet a Same Day Premieres Trailer című videóból
  Fotó: Warner Bros. Pictures / youtube

  Már írtunk korábban arról, hogy a streaming szolgáltatók már küzdenek a 2021-es figyelmünkért. Nem sokkal később írtunk az első előzetesről is, amit a Godzilla vs. Kong film kapott. Csupán pár nap telt el és ismételten kiraktak egy összesített trailert, amiben betekintést nyerhetünk a stúdió idei filmjeibe, már-már új jeleneteket is kaptunk benne.

  De mire ez a nagy felhajtás most megint? Jogos a kérdés.

  A Warner Bros. és az HBO Max azzal csigázza fel a nézőit, hogy az összes trailerét egy nap fogja a nagyközönség elé tárni. A videó alatti kommentszekcióban már láthatók az izgalom jelei, mivel százasával írják a rajongók, hogy mely filmeknek várják a beharangozó előzeteseit.

  Mi is már tűkön ülünk, hogy egy filmekből üres 2020 után láthassuk ezeket az előzeteseket, majd utána a filmeket.