Fülöp, Evelin
8 °C
19 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dzsudzsák Balázstól azt szokhattuk meg, hogy általában, ha megy valahova, akkor azt valamilyen lapos, jó drága, úgynevezett luxussportkocsival vagy hasonlóval oldja meg, vagy ha nem azzal, akkor csak simán valami jó drága gépjárművel.

  Miután kiszabadult a karanténból, mármint miután lejárt a 14 nap karanténja, hiszen a kiszabadulást már megoldotta korábban.

  Kapcsolódó

  Orbán fotója buktatta le Dzsudzsákot, hogy nem töltött 14 napot házi karanténban

  A magyar futballválogatott Dubajból hazaérkező csapatkapitánya 12 nap után egy étteremben volt.

  Szóval, amikor már nyugodtan lófrálhatott az országban, ő is ellátogatott Szadára az átmeneti autós szafari parkba, ahol elkészült róla ez a lenti fotó. Megtalálják a hibát a képen?

  dzsudzsak.png
  Fotó: instagram

  Nem, megy? Akkor még egy mondat mielőtt jön a segítség. Mi is megnéztük ezt a szafarit, amikor sajtóbejárást tartottak, meglepően szórakoztató.

  Kapcsolódó

  És akkor hirtelen két teve dugta be a fejét az autómba

  Megnyílt az ország első és egyetlen autós szafariparkja. A Magyar Nemzeti Cirkusznak minden fellépése elmaradt a járvány miatt, de nem akartak ölbe tett kézzel ülni, és a száz állat etetése is drága. Ha cirkusz nincs is, az állatokat meg lehet látogatni.

  És akkor jöjjön a nagy segítség: autós szafari.

 • Képernyőfotó 2020-05-24 - 21.49.19.png

  Ludwig van Beethoven IX. szimfóniájának negyedik tételét eddig már számtalan módon feldolgozták, de tollaslabdával még aligha. Egészen eddig, ugyanis Ledő Sebestyén olvasónknak az az ötlete támadt a karantén alatt, hogy ha már tollaslabdázik és hegedül is, akkor valahogy kombinálhatná a sportot a zenével. Ennek az eredménye lett az alábbi videó lett, amely akár kommentár nélkül is megállná a helyét, de Sebestyén azt is elárulta, hogy mi motiválta az elkészítésében:

  A videót a karantén két hónapja alatt készítettem. Szerettem volna megmutatni, hogy csak rajtunk múlik, mit hozunk ki az adott körülményekből, és a kitartás, a pozitív gondolkodás meghozza az eredményét. Beethoven Örömódáját azért választottam, mert a kölcsönös egymásrautaltságot, az összetartozást fejezi ki a zene nyelvén.

 • Szombat reggel a Pest megyei Dabas közelében tűnt fel egy zöld gyurgyalag, amit még sohasem láttak Magyarországon, olvasható az MME Facebook-oldalán. A madarat Kókay Bencének sikerült kiszúrnia egy helyi gyurgyalag telep lakói között.

  100816296 10158007186026391 7672459578197409792 o
  Fotó: MME Facebook

  A zöld gyurgyalag Észak-Afrikában és Ázsiában honos, a faj ritka kóborló példánya most először tűnt fel hazánkban. A jelenség már csak azért is érdekes, mert a Wikipedia szócikke szerint a zöld gyurgyalag csak kis mértékben vonuló madár. A költést főleg területeinek délebbi részén végzi, míg a száraz évszakban északabbra vonul.

 • "A kihallgatásra megborotválkoztam, az előadónak csokit vittem. Megnéztem a BKK buszának videófelvételét, s egyértelműen látszik, hogy se közúti balesetet nem okoztam, se bűncselekményt nem követtem el, a balesetről a sofőr tehet. Számomra egyértelmű, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester fennhatósága alá tartozó BKK a buszjegyemet sem tudja kifizetni, nemhogy a Bentley-m javítását. Ugyanis míg a buszban 2,5, az én autómban 15 milliós kár keletkezett" - ezt nyilatkozta a celebségléről ismert Berki Krisztián a Blikknek. Berki még 2018-ban egy Bentley-vel Párkányból tartott hazafelé, amikor megelőzte a BKK buszát, majd utána jobbra akart befordulni. Csakhogy a busz hátulról nekiment, összetörte a 70 millió forintos luxusautó hátulját.

  A baleset miatt most Berkiből lett gyanúsított. "A gyanú szerint védencem a közúti közlekedés szabályait megszegve veszélyeztette mások testi épségét. Ennek a bűncselekménynek a büntetési tétele 1-től 3 évig tartó szabadságvesztés lehet" – mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

  De nem ezért érdekes a Blikk híre, hanem Berki nyilatkozata miatt: "Az ország leendő miniszterelnökeként vallom: néha az igazságtalanságot is el kell fogadni. Felelős politikusként több dimenzióban gondolkodom, nem fogok beleragadni holmi 15 milliós tyúkperbe".

  Ez csak egy illusztráció, ez nem a Bentley!
  Ez csak egy illusztráció, ez nem a Bentley!