Domonkos, Dominika
19 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A koronavírus-járvány miatt sok szurkoló kiszorult a lengyelországi Lublinban megrendezett autóversenyről, az ottani szabályok szerint csak 25 százalékos kihasználtsággal működhetnek a sportlétesítmények.

  Néhány tucat fanatikus azonban nem volt hajlandó lemondani kedvenc versenyéről, ezért hatalmas építkezési darukat béreltek, hogy a létesítményen kívülről is láthassák a bent zajló eseményeket.

  Forrás: Oddity Central
  Forrás: Oddity Central

  (Oddity Central)

 • Oroszország keleti végében, a Kamcsatka-félszigetnél szúnyogtornádó söpört végig néhány falun. Ezen a környéken minden nyáron sok a szúnyog, de idén a szokatlanul meleg nyár miatt annyira megszaporodtak, hogy a helyiek szinte már-már egy horrorfilmben érezhetik magukat.

  Ezek a tornádószerű képződmények egyébként a szúnyogok párzási rituáléjának részei, ilyenkor akár több százezer hím egyed próbál meg közel jutni a néhány nőstényhez. Ebben a videóban eleinte csak távolról filmezik a jelenséget, aztán bemennek a sűrűjébe is, érdemes megnézni.

  (Oddity Central)

  Forrás: Komsomolskaya Pravda
  Forrás: Komsomolskaya Pravda
 • Sokan emlékezhetnek a Fyre Fesztiválra, 2017-ben ez volt az a luxushétvégének kikiáltott rendezvény a Bahamákon, ahova sok influenszer és más híresség ment el, hogy hatalmas partyt csapjanak.

  Luxibuli helyett azonban hatalmas csalódás lett a dologból, a több ezer fesztiválozó nemhogy szállást nem kapott, de étel és ital sem nagyon volt a helyszínen. A szervező, Billy McFarland azóta már börtönben van csalás miatt.

  Hogy valamennyire kártalanítani tudják a pórul jártakat, elkezdték elárverezni a fesztivál szuvenírjeit. És a befuccsolt rendezvényt akkora hype övezi, hogy elég sokat kell fizetnie azoknak, akik szeretnének vásárolni ezekből a cuccokból. Egy eredetileg 15 dolláros baseball sapkára például már 350 dolláros ajánlatot is tettek, egy kézzel varrott címkével díszített, kék kapucnis pulóverre pedig több mint 50 ajánlat érkezett.

  A botrányba fulladt fesztiválról szóló cikkünket itt olvashatja, itt pedig arról írtunk, hogy a sztoriból dokumentumfilm is készült, ami a Netflixen már meg is nézhető.

  (BBC)

  Forrás: Youtube
  Forrás: Youtube