Apollónia
15 °C
24 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 107212596 1123527854697097 8402665401304114622 n
  Fotó: Jurnal de Vreme/Facebook

  Ugyan a hidegfrontnak köszönhet Magyarországon is esett a hőmérséklet 10-15 fokkal, de azért annyira nem lett hideg, hogy hó is essen, a Magas-Tátrában azonban elő kellett venni a hólapátokat, írja az Időkép. Persze nem annyira szokatlan, hogy a magasabban fekvő területen nyáron is találkozni hóleppellel, hófoltokkal.

  Aki pedig tudja, használja ki, hogy itthon kicsit felfrissült a levegő, ugyanis hamarosan visszatér a kánikula, csütörtökön már 30 fok felé emelkedhet a napi csúcshőmérséklet, és majd egy vasárnapi hidegfront hoz enyhülést a forró napok után.

 • Két százalék esélyt adnak a brit bukik Westnek a 2020-as elnökválasztáson, már ha ugye valóban el is indul, mert volt már olyan, hogy mondott valamit és nem lett belőle semmi. Ha mégis elindul, akkor a negyedik számú esélyesnek számít a maga 2%-os esélyével. A legesélyesebb Joe Biden, második helyen Trump elnök áll, a harmadik személyéről posztunk forrása nem tesz említést.

  És hogy miért nem a témához közelebb álló amerikai bukikat kérdezték meg erről? Mivel a jelenleg hatályos törvények értelmében az USA-ban nem lehet az elnökválasztásra fogadni, így oddsokat sem rendelnek a jelöltekhez. West mellett egyik kollégánk szerint két dolog szól, az, hogy több Grammy-díja van, mint Bidennek és Trumpnak összesen, és őt még nem vádolták szexuális zaklatással. (via)

 • maxresdefault (2)
  Fotó: Szeretem A Csokit Blog / youtube

  Dobó Norbert balatonfüredi cukrász passió-karamellje lett az év fagylaltja, sőt, törökmézes vaníliájával az ezüstérmet is elvitte a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 1998 óta minden évben megrendezett szakmai versenyének 2020-as kiadásán.

  A koronavírus-járvány miatt rendhagyó idei verseny döntőjét kedden tartották Budapesten. A Füredi Fagyizót képviselő Dobó Norbert fagylaltjai mögött két harmadik helyet osztottak ki: Somogyi Renáta a gyenesdiási Bringatanya Fagyizóból

  zöldcitrom egy csipetnyi mentával

  elnevezésű művével, illetve Koncz Andrea a gödöllői Sissi Fagyizóból a

  Modena kincsével

  egyaránt bronzérmes lett. Utóbbi ízét elképzelni sem tudjuk, blindre valami csokis alapra felhúzott, rebarbarával megbolondított cuccot tippelünk. 

 • Egy idős labradort találtak egy ebtenyésztő telep kerítéshez kötözve egy szívszorító feljegyzés kíséretében az angliai Upchurchben, Sittingbourne közelében.

  A papíron ez állt:

  Helló, kérlek, vegyél magadhoz engem. A gazdám 10 év után elhagyott, mert nem tanultam meg jól viselkedni. Ezért ide visszatértem ide, ahonnan hozott. Köszönöm, hogy vigyázott rám, sajnálom a kellemetlenségeket.

  A kutyát egyelőre a kennel visszafogadta, de keresik a gazdát, mert szeretnének beszélni vele. A kutyában nem volt mikrochip.