Ráharaptak a vevők a rochesteri non-stop húsautomatára
A koronavírus-járvány miatt azoknak, akik a vendéglátóiparban vagy a kiskereskedelemben dolgoznak, új megoldásokat kellett kitalálni, hiszen a kijárási korlátozások ezt a két szektort is komolyan érintették. Nagyon sok étterem volt világszerte, ami korábban vállalt házhozszállítást, most beadta a derekát, és bizony a fine dining helyek közül is sokan választották ezt a megoldást.
Kevin McCann, egy rochesteri hentesbolt és étterem tulajdonosa például úgy döntött, hogy az üzlete mellett felállít egy húsautomatát, amiből a vevők a nap 24 órájában vásárolhatnak úgy, hogy nem is nagyon kell találkozniuk senkivel. McCann a Fox Newsnak elmondta, az ötlet egyébként nem a sajátja, mentora, Josh Applestone már évek óta üzemeltet ilyen automatákat Hudson Valleyben, de eddig hiába győzködte arról, hogy kövesse a példáját. Aztán a járvány mindent megváltoztatott.
Az automata pedig elég komoly forgalmat bonyolít, és már azelőtt megérkeztek az első vevők, hogy meghirdette volna ezt a szolgáltatást, az első hétvégén pedig alig győzte újratölteni a készletet. Kevin McCann hozzátette, az automatával az egészségügyi dolgozóknak is szeretett volna segíteni, hiszen a sok munkaóra és a többműszakos beosztás miatt nem tudnak mindig odafigyelni az étkezésre, egy non-stop automata, amiben persze nemcsak nyers hús van, viszont talán segít abban, hogy valamivel táplálóbb ételeket egyenek.