Angelika
-4 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jelenet a Raya és az utolsó sárkány című animációs filmből.
  Jelenet a Raya és az utolsó sárkány című animációs filmből.
  Fotó: IGN Hungary

  Ha rosszindulatú volnék azt mondhatnánk, hogy a Disney kezd kifogyni a kreativitásból és egy kicsit átírta Mulan történetét, néhol hozzátett, itt-ott kiszínesítette, majd nagyon rágyúrt a látványra és ebből született meg Raya és az utolsó sárkány című alkotása. Az biztos, hogy a cég új családi mozijával tovább lendíti az ázsiai vonulatát és kétségtelen, hogy már az első előzetes megmutatta, hogy a megszokott látványvilágot alaposan túlszárnyalják a hatvankettedik egész estés animációs művükkel. Az idei márciusi bemutató előtt kaptunk még egy utolsó kedvcsinálót a világ legnagyobb filmes cégének produkciójából. 

 • Egy éve nincs köztünk a kitűnő kosárlabdázó, Kobe Bryant, aki 2020. január 26-án szenvedett halálos helikopterbalesetet, melyben vele együtt kilencen (lánya, Gianna is) vesztették életüket.

  Halála évfordulóján előkerült egy fénykép, amely minden bizonnyal az utolsó volt, ami róla készült. Egy nappal a tragédia előtt Bryant az általa alapított Mamba Academyn tartózkodott (másnap is pont az volt az úti cél a helikopterrel), amikor egy 13 éves rajongó, Brady Smiegel készített vele egy szelfit, igaz, Bryantet gyaloglás közben kapta el.

  Az utolsó fénykép Kobe Bryantről
  Az utolsó fénykép Kobe Bryantről
  Fotó: Open Court

  Amikor a legenda meglátta a meglehetősen homályos fényképet, annyit mondott a srácnak:

  Holnap csinálunk egy jobb fotót...

 • Egy TikTok-felhasználó, aki IAmJesseRichards néven fut az oldalon, olyan videókat tesz ki a falára, amikben különböző színészek bőrébe bújik. Olyan, mintha egy nagyon menő filtert használna ezekhez a videókhoz, de nem azokat a gagyikat, amiket mi is megtalálhatunk az applikációinkban vagy bármilyen store-on keresztül, hanem láthatóan órák munkáját öli bele ezekbe a pármásodperces videókba, hogy igazán profik legyenek.

  Képernyőfotó 2021-01-27 - 12.25.47.png

  Szinte már mesterien kivitelezi a TikTokon ezt a formátumot.

  Legutoljára az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio arcát tette a sajátjára, de megtekinthető az oldalán olyan videó is, amelyben Matt Damon vagy Tom Cruise arcát teszi fel.

  A legújabb TikTok-videója itt tekinthető meg:

 • A 26 éves énekesnő szerdán jelentette be az Instagramon, hogy kisbabát vár. Ez lesz Halsey első csemetéje, akinek érkezése láthatóan az anyukát is meglepte. 

  Meglepetés

  143337472 790779278520818 7119307402817184294 n
  Fotó: iamhalsey / instagram

  – írta a kép alá, cumisüveges emojival illusztrálva azt. A baba apjának kiléte egyelőre ismeretlen, ám az énekesnő olyan gyakran váltogatja a sztárpasik közül a párjait, mint más a fogkeféjét...