Gizella
9 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még 2020 novemberében veszett nyoma annak a utahi nőnek, akit most találtak meg a rendőrök egy elhagyatott kempingező helyen a Diamond Fork Canyonban. A 47 éves asszony egyszerűen leparkolta az autóját az út szélén, sátrat vert, és remete üzemmódra váltott. A napi menüjén fű és moha szerepelt,

  a vizet pedig egy folyóból nyerte.

  A utahi rendőrök teljesen véletlenül, egy lezuhant drónt keresve bukkantak rá. A Utah Megyei Seriffhivatal közleménye szerint nőt legyengült állapotban, lesoványodva találták, de ezt leszámítva teljesen egészséges. Kórházba szállították, ahol azt mondta, amint lehet, szeretne visszatérni a sátrába.

 • Andy Vajna özvegye két éven át járt tilosban anélkül, hogy tudott volna róla. Az örökösnő rendszeresen látogatta néhai férjének nyughelyét háziállatai társaságában, ám mint kiderült, sem kutyát, sem macskát nem szabad bevinni a Fiumei úti temetőbe. Vajna Tímeának a napokban hívták fel erre a figyelmét, amit a követőivel is megosztott, hogy ne járjanak pórul:

  Kedves követőim! Sajnos, én sem tudtam, csak most szóltak, hogy a jelenleg hatályban lévő temetőszabályzat szerint kisállatot tilos a sírkert területére vinni, és ez minden fővárosi temető esetében is így van. Kérlek benneteket, hogy hagyjátok otthon kedvenceiteket

  – írta közösségi oldalán.

  Egy ismerőse a Blikk megkeresésére elmondta, hogy az özvegy szinte mindig magával vitte a kutyáit és a macskáit a temetőbe, ugyanis Andy Vajna maga is nagy állatbarát volt, és családtagként tekintett kedvenceire. Vajna Tímea egyébként többször is említette, hogy az állatok sokat segítettek neki a gyászban.

  Ami a szabályzatot illeti, a Fiumei úti sírkert honlapján egyértelműen olvasható a tiltás.

  A sírkertbe állatot bevinni tilos. Ezen tilalom nem vonatkozik a segítő kutyára, amely a rendeletben előírt szabályok betartása mellett a segítő kutyát alkalmazó személlyel együtt jogosult a sírkertben tartózkodni.

 • Pamela Anderson élete semmilyen szempontból nem nevezhető átlagosnak, ez már abból is látszik, hogy idén januárban ötödször is férjhez ment.

  GettyImages-84738164
  Fotó: Steve.Granitz/INACTIVE / Getty Images Hungary

  Remélhetőleg ez a frigy jobban sikerül majd, mint a rocksztár Tommy Leevel kötött házassága, ami mindössze 4 nap randizás után köttetett, 1995-ben. A történet azért is érdekes, mert nem sokkal később napvilágot látott a pár mexikói nászútján készült intim videó, amit valaki ellopott, nyilvánosságra hozott, ez pedig nagy botrányt kavart akkoriban a médiában. A románc végül három év után, 1998-ban ért véget.

  A Hulu meglátta a lehetőséget a sztoriban és egy minisorozatot készít belőle, Pam & Tommy néven.  A Baywatch sztárját Lilly James alakítja majd, akiről a napokban jelent meg az első fotó, amint már Pamelaként forgat.

  Pamela Anderson 2020 májusában így nyilatkozott a videóról:

  Ez nem egy szexvideó. Ez egy összeállítás a nyaralásunkról, amin meztelenek voltunk.

  (Forrás: EOnline)

 • GettyImages-887637326
  Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

  Ed Sheeran Instagramon tudatta a világgal, hogy ő lesz szülővárosa futball klubjának új mezszponzora. Az Ipswich Town csapat a 2021-22-es szezonban hordja majd az a mezeket, amelyeken az énekes albumairól már ismert jelek, ( +, x, ÷) egy mínusz és egy egyenlőségjel is megjelenik majd. 

  A hírt stílusosan, egy kiskori képpel, a csapat mezét viselve jelentette be.

  A megállapodás egyelőre egy évre szól, és nem csak a férfi, de a női focicsapat mezei is az ő támogatásával készülnek el.

  Az embereket hamar megihlette a hír, egyesek már el is képzelték, hogyan fog kinézni az új mez:

  (Forrás: Indy100)