Erik, Alexandra
EUR 382,89 Ft
USD 364,19 Ft
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sokkolta követőit a rapper.

  Azt, hogy miért pont a lila szín lett a nyerő ugyan nem magyarázta meg, az indokot azonban nem különösebben nehéz kitalálni. Curtis hatalmas Újpest-rajongó, a csapat színe pedig a lila, így biztosan állíthatjuk, hogy többek között ez is közrejátszhatott a színválasztásban. 

  Mindenhol csak a lila! Indulhat a fesztivál szezon

  – írta Instagram-oldalán a fotóhoz a rapper, melyen egy szivarral a szájában pózol egy jakuzziban. A fotót alább tekintheti meg: 

 • A szerelem nem ismer akadályt, vagy ha mégis, akkor megtalálja a kiskaput. A 37 éves Amanda Baron négygyermekes anyukaként is tinilányokat megszégyenítő elszántsággal rajong Ed Sheeranért, olyannyira, hogy bálványa miatt még egy ötödik gyermeket is bevállalt – az énekes hasonmásától.

  Amanda a piacon elérhető legjobbat választotta, a 27 éves Ty Jones életvitelszerűen Ed Sheeran-hasonmásként űzi az ipart, esküvőkön, bulikon lép fel. Egy ilyen szereplésén ismerkedtek meg, a többi pedig jött magától.

  Mindig is szerettem volna egy vörös hajú férfival randizni, és most a legjobbat sikerült kifognom– leszámítva persze az igazi Edet

  – magyarázta a Sunnak Amanda, aki júliusra várja gyermekét.

  A babának már most Ed Sheeran-dalokat játszanak, csak hogy tudja, mi vár rá. Ő pedig a leendő apuka, Ty Jones, hivatásos Ed Sheeran-hasonmás:

 • Brian Austin Green és várandós barátnője közös séta közben kerültek a fotósok körébe.

  rihanna
  Fotó: Instagram

  Megan Fox egykori kedvese épp mostani barátnőjével, az állapotos Sharna Burgesszel indult sétálni, aki jól láthatóan nem rejtette el gömbölyödő pocakját. Sokan meg is szólták érte, mondván Rihanna miatt most mindenki ezt csinálja, de ettől függetlenül nem kellene őt utánozni.

  "Rihanna effektus"

  "Sajnos nem mindenki lehet Rihanna."

  De Green is megkapta a magáét a kommentek között:

  "Miért van ennek a faszinak ennyi gyereke?"

  "Hirtelen hogy megöregedett!"

  "Egy csomó gyerek, mind más anyától."

 • A rapper közel egy évtized után sem felejtette el ígéretét.

  Instagram / simbahasdreams
  Instagram / simbahasdreams

  A Grammy-díjas énekes néhány napja részt vett a Rowan Egyetem idei diplomaosztó ünnepségén, ahol a friss diplomás Cierra Bosarge vendégeként jelent meg. A lány először 2013-ban beszélt Cole-lal, miután betelefonált egy rádióműsorba és elmondta, hogy a legnagyobb vágya egy születésnapi köszöntés a rappertől.

  Nemsokkal rá Cole felhívta a lányt és egy személyes találkozót beszélt meg vele, ahol Bosarge egy pár évvel korábban írt üzenetet nyújtott át kedvencének. A levélben arra kérte Cole-t, hogy mivel a szülei börtönben ülnek, ezért sokat jelentene neki, ha elmenne ballagására, ha már a családja nem lehet ott. Cole azzal a feltétellel mondott igent a kérésre, hogyha Bosarge-nek sikerül bekerülnie egy egyetemre.

  Két évvel később, megtartva ígéretét, megjelent a fiatal lány középiskolai ballagásán, de nem ez volt az utolsó alkalom, hogy találkoztak. A napokban Bosarge diplomaosztóján is feltűnt a népszerű rapper, hogy együtt ünnepeljék meg a lány sikerét. Cole menedzsere, Ibrahim Hamad Twitter-oldalán gratulált az elért eredményhez.