Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Semmiért sem hagyta volna ki az eseményt.

  GettyImages-1405508253
  Fotó: Arturo Holmes / Getty Images Hungary

  Megan Fox Instagram-oldalán osztotta meg követőivel posztjában, hogy törött csuklóval és kisebb agyrázkódással ugyan, de részt vesz a Grammy-gála előtti partin. A színésznő beváltotta ígéretét, ugyanis valóban nem hagyta ki a hírességekkel teli eseményt, ahol szombaton egy tűzpiros estéjit viselt Clive Davis zenei producer éves gáláján.

  Közvetlen a repülőgépről egy törött csuklóval és agyrázkódással egyenesen a Grammy-buliba

  – írta a 36 éves színésznő az ikonikus Los Angeles-i rendezvényről. Fox, aki Grammy-jelölt kedvesével, Machine Gun Kellyvel vett részt a bálon, egyelőre nem részletezte a sérülései okát.

 • Ismét a közvetlenségéről híres színészről beszél a fél internet.

  GettyImages-1205141285
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Egy séf szerint szürreális élmény volt Keanu Reevest kiszolgálni, miután a színész legutóbb egy rögtönzött látogatást tett éttermükben. A John Wick-filmek sztárja szombat délután látogatott el a Tringben található Robin Hoodba. A kanadai filmsztárt a 18 éves Scott Valentine szolgálta ki, aki a BBC-nek elmondta, hogy Reeves és a vele lévő két másik vendég az Angliában szokásos sült krumplit és halat rendelte. A fiatal szakács először nem akarta elhinni, hogy a világhírű színész van az italozójukban. Teljesen ledöbbent, amikor közelebbről felismerni vélte a férfit, aki italt ment rendelni maguknak a bárpulthoz.

  A fiú kollégája, Laura aztán a kiszolgálásnál megbizonyosodott, hogy valóban a híres színész volt az. Ekkor kezdett el a személyzet teljesen kiborulni. Amikor az 58 éves színész távozni készült, az egyik felszolgáló vette a bátorságot, és megkérdezte, hogy nem bánná-e, ha fotózkodna a dolgozókkal.

  Bejött a konyhába, kezet fogott velünk, majd azt mondta, hogy az ételek nagyon finomak voltak. Mindenkivel fényképezkedett, és felraktuk a képeket a közösségi oldalunkra, ahol elég nagyot szólt. Rengeteg ember mondta, hogy hihetetlen lehetett, és most nagyon irigykednek

  – nyilatkozta Scott az esetről. 

 • Új előzetest kapott a február 16-án érkező Hangya és a Darázs: Kvantumánia című mozifilm, amiben Scott Lang összecsap Kanggal, a hódítóval.

  hangya
  Fotó: YouTube

  Kang visszautasíthatatlan ajánlatot tesz a kvantumvilágban rekedt Hangyának, azonban hamar kiderül, hogy a hódító minden, csak nem jófiú, aki a Goodybe Yellow Brick Road című Elton John-slágerre veri össze szuperhősünket.

 • Emily Ratajkowski merész új külsőt villantott. A szupermodell lenyűgözően nézett ki, amikor a Marc Jacobs New York-i divatbemutatóján tette tiszteletét, ahová már egy rövid hajstílussal érkezett. Ratajkowskit eredetileg hosszabb hajkoronával szokhatták meg a rajongók, de úgy tűnik, most egy kis változatosságra vágyott. Az extravagáns megjelenést barna ruhával egészítette ki, amely egy lenge felsőből, egy szőrmével bélelt kabátból és egy hozzá illő nadrágból állt. Az egész kinézetet végül egy klasszikus fekete magas sarkúval koronázta meg. Íme: