16:00, December 06.
Marokkó 0
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ismerje meg a nőt, aki vicces karácsonyi képeslapokat készít egy álcsaláddal úgy, hogy beöltözik, és maga játssza el annak összes szereplőjét! A harminckét éves Brynn Shuller akkor kezdte el a projektet, amikor 2015 októberében vásárolt egy mellszőrjelmezt, és támadt az ötlete, hogy egy furcsa családot hozzon létre. Összeállította az első képet, ahol egy 90-es évek stílusú fotózáson vett részt, és karácsonykor meglepte vele a családját. A szeretteinek annyira tetszett, hogy elhatározta, éves hagyományt teremt belőle, és most már nyolc éve készíti az üdvözlőlapokat, amelyeken a fiktív család szerepel, akiket ő Brynnéknek hív. Idén Brynn, aki grafikus, és az Ohio állambeli Cincinnatiból származik, úgy döntött, minden hónapban készít egy tematikus fotót, hogy összeállítson egy 2023-as naptárat. Íme:

  • A kihalt elefántmadár tojása több mint fél méter hosszú, így nagyjából százszor nagyobb, mint egy átlagos tyúk tojása. Anyja három méter magasra tornyosult, és a faj egyedszáma a feltételezések szerint 1200 körül jelentősen megcsappant, és 1700-ra pedig már biztosan kihalt. Most a tojása a becslések szerint 4-6 ezer font közötti áron kelhet el egy december 8-i aukción. Más elefántmadarak tojásai állapotuktól függően akár 100 ezer fontot is elérhettek. A hatalmas tojás egy Tyrannosaurus rex, gyapjas mamutok, óriás ír szarvasok, megalodon cápák, dodók, illetve számos más kihalt madár ereklyéi mellett kerül árverésre.

  • Egy anyuka arra kényszerült, hogy élénk kékre fesse nyűgös kisgyermeke ételét, mivel a kisfiú annyira megszállottja ennek a színnek, hogy még a spagettit és a tojást sem hajlandó enélkül megenni. Brianne Cahoon minden szülői módszert kipróbált, ami csak eszébe jutott, hogy rávegye hároméves fiát, James Johnsont, hogy hiszti nélkül egyen meg egy ételt. A huszonnégy éves nő elmondása szerint fia annyira rabjává vált ennek a színnek, hogy a kedvenc tárgya a kék versenyautós ágya, a család karácsonyfáját pedig idén szigorúan kék gömbök kell hogy borítsák.

  • Egy anyamedve szinte szabályosan mosolyog a kamerába, miközben a kölykeivel pózol egy családi portréhoz. Úgy tűnt, mintha a nőstény medve összeszedte volna három kicsinyét egy aranyos képhez, mielőtt mosolygott volna a lencsének. A valóságban a napsütéses délutáni hőségben lihegett, és legalább tíz másik medve volt körülöttük, így az anya védelmük érdekében szorosan tartotta őket. A fiatal kölykök közben átmásztak rajta, és párnának használták az anyjukat, miközben a tengerparthoz közeli füves síkságon pihentek az alaszkai Katmai Nemzeti Parkban.