Hedvig
4 °C
15 °C
110 112 szavazat
163 984 szavazat
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Dancing with the Stars műsorvezetője korábban évekig játszott együtt Kinizsi Ottóval a Barátok közt című napi sorozatban, két évtizede pedig jó barátságot ápolnak egymással.

  Mindketten a kamerák előtt nőttek fel, és a sorozatban alakított karaktereik között még szerelem is szövődött a képernyőn. Ezért amikor a szombat esti DWTS-adásban a zsűri éppen Ottót pontozta, Ramóna így zárta a zsűri szavait:

  Egy dolgot tudok neked mondani: egy kicsit fáj, hogy a múltadból kihagytál az emlékezésnél, mert voltam a szeretőd, a szerelmed, a barátod és minden is, de nem baj!

  Ottó erre így reagált:

  Ezeket ne áruljuk el élő adásban, Rami!

  A félreértések elkerülése végett a műsorvezetőnő próbálta menteni a menthetőt, és így dicsérte a versenyzőt:

  Bocsánat, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, de ismerlek húsz éve, és hogy te most felszabadult voltál, az biztos!

  Kettejük szócsatáját 3:10-től itt nézheti vissza:

 • A 33 éves MMA-harcos megint nem bírt a vérével.

  GettyImages-1202162295
  Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

  Alig egy hónapja az MTV VMA-gála vörös szőnyegén ütötte ki majdnem Machine Gun Kellyt, mert az nem akart közös képet készíteni vele.

  A hétvégén ismét egy igencsak csekély dolog miatt borult el az agya, de ezúttal egy olasz DJ volt a gyenge láncszem. Francesco Facchinetti azt állítja, hogy egy társaságban buliztak Conorral, amikor a bunyós felvetette, hogy menjenek át egy másik buliba. Ezt Facchinetti visszautasította, amire válaszul érkezett az ütés, a DJ orra eltört, ezért úgy döntött, beperli az ír származású harcművészt.

  A semmiért kaptam egy ütést. Azt az ütést bárki megkaphatta volna. A barátaim, a feleségem vagy az ismerőseim. Ezért döntöttem úgy, hogy beperelem Conor McGregort, mert ő egy erőszakos és veszélyes ember.

  Facchinetti felesége is posztolt az esetről, ő arra figyelmeztette az embereket, hogy messziről kerüljék el a kiszámíthatatlan és labilis McGregort, aki október 26-ig tartózkodik a városban. A TMZ próbálta elérni Conor képviselőjét, de egyelőre nem érkezett válasz.

 • Matt Reeves a legújabb rendezésében a vámpírfilmekből ismert Robert Pattinsont választotta Batman szerepére.

  GettyImages-1229048078
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  A színész azóta több alkotásban is bizonyította tehetségét, így bár elsőre meglepő választásnak tűnhet, az előzetes alapján úgy tűnik, remekül hozza majd a denevérember karakterét.

  A történet két évvel az után játszódik, hogy főhősünk megjelent Gotham Cityben, és elkezdett leszámolni a gonosszal.

  A DC-univerzumtól megszokott sötét, olykor depresszív hangulat természetesen ismét visszaköszön, olyan színészek mellett, mint Colin Farrell, Zoë Kravitz és Paul Dano.

  A premier 2022. március 4-én várható.

 • A TMZ értesülései szerint Sean Penn és 32 évvel fiatalabb felesége pénteken adta be a válókeresetet.

  A 61 éves színésznek ez már a harmadik válása.

  GettyImages-1211272198
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  Sean és az ausztrál Leila George még 2016-ban jöttek össze, és alig több mint egy éve, a pandémia alatt egy meghitt, családi esküvő keretein belül keltek egybe. A lap nem közölt információt a válás okáról, így egyelőre nem tudni, miért döntöttek így.

  Leila egyébként Vincent D’Onofrio lánya, és szintén színészként keresi a kenyerét.