Krisztina
16 °C
27 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screenshot 20200805 222328

  Épp az esküvői fotózását tartották Israának, a 28 éves bejrúti orvosnőnek, amikor kedd délután valamivel hat óra előtt hatalmas robbanás rázta meg Bejrútot: felrobbant egy kikötői raktárépület, ahol 2750 tonna ammónium nitrátot tároltak. A menyasszony szerencséjére sértetlenül úszta meg az óriási detonációt. (via CBS News )

 • „Igazi ikonikus találkozó veszi kezdetét július 30-án, hiszen a II. világháborúban egymás ellen harcoló két vadászrepülőgép, a német Messerschmitt és a brit Spitfire Magyarországon most első alkalommal a RepTárban tekinthető meg" – írja a Facebookon a szolnoki RepTár repülőmúzeum, ahol a két géptípus szeptember 13-ig tekinthető meg. A Supermarine Spitfire LF Mk.XVIE vadászrepülőgép a Lengyel Repülési Múzeum és a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum együttműködésének köszönhetően érkezett Szolnokra.

 • Jill Karofsky épp egy 161 kilométeres ultramaratonon futott, amikor menet közben kinevezték Wisconsin állam legfelsőbb bíróságának új tagjává.

  Karofsky a 100 mérföldes táv 35 kilométerénél állt meg, hogy beiktathassák, majd folytatta a versenyt. Végül 34 óra alatt végzett.

 • Bohóchaj, a fejen, a nyakon és a gerincen elhelyezett könnyű páncélzat, mindez ráadásul felnőtt méretben és eladó sorban!

  Egy online felületen lehet megvásárolni 7500 dollárért (kb. 2,2 millió forint) a leírásból pedig meg lehet tudni, hogy ez nemcsak egy jelmez, de fel is van fegyverezve például nerf puskával, vízlövedékkel és puha szivacsgolyókkal, amik elméletileg teljesen veszélytelenek. A jelmez belsejében egy 40 centis gólyalábra kell állni ahhoz, hogy tudjon benne mozogni az ember, a lövéseket pedig egy gomb segítségével lehet beindítani.

  Az extra felszereltségén kívül a jelmez tud füstöt fújni, hörögni és pirosan világító szemekkel ijesztgetni. Ráadásul ennyi plusz tulajdonsággal együtt csak 34 kilós az öltözék. 

  Ha nem győzte meg a leírás, nézze meg a videót is! 

  Mi mást is lehetne elképzelni egy jó csapatépítő összejövetel alapkellékeként? 

  (BoingBoing)