Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1342324311
  Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

  Dua Lipa ezúttal megmutatta, hogyan is kell átalakulni a női vonásokat erősen kihangsúlyozó foltozott farmernak a stílusát segítségül hívva. Ráadásul, mint kiderült a különleges ruhadarabot, maga az olasz divattervezés nagykövetasszonya, Donatella Versace készítette az énekesnő számára. Indokolt is volt ezért a káprázatos viseletről egy ötletes képsorozatot készíteni.

 • Will Smith  David Letterman vendége volt a Netflixen található „My Next Guest Needs No Introduction” című sorozatban, ahol a Bad Boys sztárja egy pokoli látomásról mesélt, ami épp az Oscar-díj-gála előtt gyötörte meg.

  Smith elmondása szerint a vízióban mindent elveszített, beleérve a pénzét és a karrierjét is. Nem sokkal később pedig ugyebár lekevert egy ordas parasztlengőt Chris Rocknak, aki élő adásban viccelődött Smith feleségének betegségén.

  Smith épp a kétéves szabadságát töltötte, amikor Peruban, az őslakosok sámánszertartásai alatt felhasznált pszichedelikus főzetéből fogyasztott, ezáltal részt vett egy úgynevezett ayahuasca-utazáson. Ráadásul nem is egyszer, hanem összesen 14 alkalommal.

  Az egyik ilyen utazás a legpokolibb hallucinációs élményem volt, amint valaha tapasztaltam. Iszogattam és üldögéltem, majd hirtelen láttam a szemem előtt, ahogy az összes pénzem és a házam elrepül, a karrierem befuccsol

  — folytatta Smith. „Próbáltam visszaszerezni a pénzt, a munkásságom, az egész életem romokba hevert, én pedig ott álltam, okádni akartam. Majd hallottam egy hangot, ami azt mondta nekem »Ilyen a kib*szott élet.« Én pedig annyit tudtam mondani: »Szent sz*r«.

  Azonban itt még nem ért véget a rémálom, ugyanis ezt követően Smith lányának, Willow-nak a hangját hallotta, aki segítségért kiabált. „Apa, segíts! Apa! Miért nem segítesz?” Smith kétségbeesetten kereste a lányát, akit sehol sem talált, ám ekkor a sámán elkezdte őt nyugtatgatni, és szólt neki, hogy üljön fel.

  „Majd lassacskán már nem érdekelt a pénz. Csak Willow-t akartam megtalálni. Nem érdekelt már a ház, a karrierem. Eljutottam arra a pontra, hogy megálljak, de még mindig hallottam Willow sikítását, láttam a pénzem elúszni, de elkezdtem lélegezni, lenyugodni, annak ellenére is, hogy még mindig zakatoltak ezek a fejemben” – mesélte Smith, akit a vízió arra tanított meg, hogy bármi megtörténhet az életben, ő képes lesz kezelni azt, legyen az valaki elvesztése, vagy bármilyen balszerencse, ami éri őt az életben.

  (Variety)

 • A két televíziós személyiség az ózdi tűzoltóparancsnokságnál vendégeskedett.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  A műsorvezetők láthatóan izgalmas forgatási napot tudhatnak maguk mögött, ahogy mindketten lánglovagoknak öltözve egy tűzoltóautónak dőlve néznek egyenesen a kamerába. 

  Maximális tisztelet minden tűzoltónak! És köszönjük az ózdi tűzoltóparancsnokságnak, hogy vendégül láttak minket! Hogy én vagy Majka csúszott le a csövön kiderül majd a Propagandából

  – írja bejegyzéséhez az érdekes látogatásról készült képek mellé a műsorvezető.

 • Befutottak az első lesifotók a DC következő szuperhősfilmjének főszereplőjéről.

  bluebeetle
  Fotó: Instagram

  Xolo Mariduena (Cobra Kai)  főszereplésével érkezik a Blue Beetle című film, amihez most olyan fotók érkeztek, amiken kellően megcsodálható a címszereplő jelmeze.

  A Blue Beetle név egyébként 1939 óta több szuperhőst is jelentett, akik számos kiadó égisze alatt jelentek meg a képregények hasábjain, jelenleg pedig a DC Comics tulajdonában áll.

  A mostani verzióban egy mexikói fiú története lesz központban, aki rátalál egy olyan földönkívüli "bogárra", ami felruházza őt egy hihetetlen képeségekkel bíró páncéllal.

  A Blue Beetle valamikor 2023-ban érkezik a mozikba.