Géza
1 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-84067854
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  Kaley Cuoco a Varietynek adott interjúban arról beszélt, milyen élmény volt neki, amikor, az Agymenőkben Sheldont alakító, Jim Parsons nem akarta folytatni a sorozatot. 

  Amikor a sorozat készítőjéhez Chuck Lorre-hoz igyekeztek Johnny Galeckivel (a sorozatban ő játszotta Leonardot) még arról beszéltek, hogy vajon milyen lesz a 13. évad. A megbeszélés viszont teljesen más fordulatot tett. 

  Johnny és én nagyon sokat beszélgettünk. Akarjuk csinálni? És tényleg akartuk. Jim meg azt mondta, hogy nem akarja folytatni. Nagyon lesokkoltam, szószerint úgy voltam, hogy “folytatni, mármint mit?” Mármint először azt sem tudtam miről beszél. Chuckra néztem, hogy “húha, azt hittem, hogy… teljesen lesokkoltam". 

  Viszont az egyértelmű volt, hogyha bármelyikük abba akarja hagyni, akkor mindenki abbahagyja, fel sem merült, hogy Jim Parson nélkül folytassák.

 • A mai napon mindenki kedvenc hobbitja, Csavardi Samu, azaz Sean Astin is betöltötte az 50. életévét. Telik az idő rendesen, hiszen ki gondolta volna, hogy amikor a kedves, bátor hobbit karakterét alakította, akkor 30 éves volt a színész.

  Anno, olyan teóriák keringtek a karakteréről, Samuról, hogy bújtatva ő a főszereplője a Tolkien regényekben és nem Frodó. Én személy szerint láttam és érzékeltem is a könyvekben és a filmekben is, hogy ez igaz lehet. Emlékezzünk vissza,

  mikor Samunál volt a gyűrű, akkor milyen nemes egyszerűséggel adta vissza azt Frodónak, míg másokat az őrületbe kergetett a hatalma.

  Gondoljunk bele, ha ő nincs akkor Frodó elég gyorsan életét vesztette volna a vadonban. Sean Austin hozta a legtökéletesebben a szerethető hobbit karakterét a vásznonra.

  Látható volt az Adam Sandler féle Távkapcs című filmben és számtalan szinkronhang volt mesékben és játékokban is, de talán, ami még emlékezetes volt tőle az a Stranger Things 2. évadában lévő Bob karaktere, aki egy hősies “nevelőapa” volt a történetben.

  Reméljük látjuk majd még a színészt valamilyen kiemelkedő szerepben.

  Addig is Boldog 50. Születésnapot Sean Astinnak.

  Sean Astin
  Fotó: Rob Kim / Getty Images Hungary

  Ön szerint ki volt a főszereplője a Gyűrűk Ura filmeknek?

  • 327
   Az egy gyűrű
  • 210
   Frodó
  • 141
   Aragorn
  • 116
   Samu
  • 91
   Gandalf
  • 22
   Szauron
 • A volt demokrata elnök mostanában a hatrészes, Spotifyon elérhető, Renegade: Born in the USA című podcast műsorban szerepel a zenész, Bruce Springsteen oldalán, akivel eddig soha nem hallott gyermekkori történeteket is megosztanak. A trailerből kiderül, hogy nem igazán volt megfelelő apafigura Obama életében, akivel egészen 10 éves koráig nem is találkoztak. 

  GettyImages-525607360
  Fotó: Joe Wrinn/Harvard University / Getty Images Hungary

  Az egyik részben arról is mesél, hogy milyen atrocitások érték gyerekkorában a bőrszíne és származása miatt. Volt egy alkalom, amikor kosárlabda edzés előtt az öltözőben egyik barátja mondott rá egy - amerikában akkoriban elterjedt -, rasszista megjegyzést, amit nem hagyott szó nélkül. Hozzáteszi, hogy valószínűleg a barátja nem is tudta, mit jelent a kifejezés, de azért megvédte magát, és beverte az orrát. 

  Arra a kérdésre, hogy miért ütötte meg, Obama ezt válaszolta neki:

  Soha többé ne hívj így.

  (Forrás: Indy100)

 • A DK elnöke egy mémmel segítségével magyarázza el, hogy állítson bárki, bármit ők bizony nem oltás ellenesek. Az elmúlt hetekben ugyanis több alkalommal is felröppent a hír, miszerint az ellenzék vakcina ellenes.

  Néha nagyon nem egyszerű a Fidesszel:)

  Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. február 25., csütörtök