Emma
5 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giphy (19).gif
  Fotó: giphy.com

  Amikor online vásárolunk élelmiszereket, gyakran előfordulhat, hogy időközben elfogy egy termék, ezért valami más, helyettesítő terméket kapunk helyette.

  Ez pedig nem mindig okoz pozitív csalódást. 

  Kivéve egy Twitter-felhasználó esetében, aki almát rendelt, és egy iPhone SE készüléket kapott helyette.

  Csak összehasonlításként, a gyümölcs ottani ár szerint körülbelül 0,75-2,75 font között mozog, míg az említett telefon 409 fontba kerül. 

  Kiderült azonban, hogy nem arról van szó, hogy ennyire elnéztek valamit az egyik legnagyobb áruházlánc dolgozói. Többen is kaptak mostanában telefonokat egy promóció részeként, hogy így ösztönözzék az embereket az online bevásárlásra.

  (Forrás: Indy100)

 • GettyImages-1205136267
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  A Grace Klinikából és a Megszállottak viadalából ismet színésznő, Sandra Oh jelentette a rendőröknek, hogy eltűntek az ékszerei. Oh hónapokig nem tartózkodott a lakásban és amikor hazért vette észre, hogy alaposan megcsapantak az ékszerkészletei. A rendőrök megállapították, hogy nincsenek betörésre utaló jelek, viszont sokan voltak bejáratosak a házba, ezért valószínűsíthető, hogy

  belsős munka volt. 

  A több mint 45 millió forint értékű ékszerek azonban másnapra varázsütésszerűen újra megjelentek a színésznő házában, miután a rendőrök kint jártak a helyszínen. Az nem derült ki, hogy vajon valaki visszaszolgáltatta őket, vagy addig is ott voltak csak Oh nem vette észre őket. A lényegen nem változtat a nyomozást lezárták és

  nem gyanúsítanak egyetlen csenőmanót sem lopással. 

  (via: TMZ)

 • Két angol fiatal, Josh Pieters és Archie Manners letesztelték, hogy mennyire szűri ki a hamis hirdetéseket a világ legnagyobb szállásfoglaló oldala, az Airbnb. 

  Mint kiderült: sehogy. 

  Pieters és Manners befotózott  egy nagyon aprólékosan megépített és berendezett babaházat, még egy félliteres palackot és egy bankkártyát is jól láthatóan elhelyeztek a házban.

  Ahogy kitöltötték az adatlapot, és feltöltötték a képeket, a babaház azonnal bérelhetővé vált, és nagyon sokan jelentkeztek, hogy eltölthessenek egy éjszakát a 18. századi kastélynak berendezett játékházban. A bérleti díjat egyébként az átlagos árakhoz igazították, és 36 ezer forintot kértek egy estéért.

  Napokon belül több ezer fontot utaltak át nekik, amit mind vissza is utaltak a gyanútlan bérlőknek. Viszont egyikükkel mindenképpen szerettek volna találkozni, hogy személyesen vallják be neki, hogy átverés áldozata lett. 

  Szerencsére a férfiak jól fogadták a hírt, főleg mivel visszakapták a pénzüket, és egy luxushotelben tölthették az éjszakát. 

  A jó véget ért kísérletet itt lehet megtekinteni:

 • kite.png
  Fotó: Instagram / renoromeu

  Reno Romeu brazil kite-szörfös, amellett, hogy ő tartja a 360 fokos átfordulás világrekordját hét átpördüléssel, most egy szigetet is átugratott. 

  Instagramon osztotta meg a videót a produkcióról: 

   A földről pedig így néz ki egy szigetátugrás: