Máté, Mirella
8 °C
27 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Fásy Ádám nevével fémjelzett Magyarország Világszépe verseny tíz döntőse közül a húszéves szigethalmi lányt találták a legszebbnek, míg két udvarhölgye Furár Dominika és Frankó Melinda lett.

  Tóth-Boglárka-szépségkirálynő
  Fotó: Bajnok Dorottya / instagram

  A lányok az Orosházán zajlott verseny előtt egyhetes felkészítő táboron vettek részt, ahol megtanulták a koreográfiát, és rájuk szabták különleges fellépőruháikat.

  szépség.PNG
  Fotó: instagram

  A világverseny ezúttal Indiában lesz, ahol már az új magyar szépségkirálynő képviselheti hazánkat.

 • A zenész egy hete került az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírus-fertőzötteket ápoló osztályára.

  gömöry3

  Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle. Türelmes vagyok és természetesen bizakodó. Szeretnék már jobban lenni, de még nem vagyok

  –  nyilatkozta a Blikknek a billentyűs.  A zenekarból szintén beteg Pataki Attila és Kicska László basszusgitáros.

 • Hétvégén Tadej Pogacar történelmi győzelmével ért véget a 107. Tour de France.

  Elismerése jeléül az UAE Team Emirates versenyzőjének képét vasárnap este kivetítették a világ legmagasabb épületére, a 828 méter magas dubai Burdzs Kalifára.

  Születésnapi ajándéknak sem utolsó az emírségekbeli csapattól, ugyanis Pogacar éppen ma (hétfőn) ünnepli 22. születésnapját.

 • Képernyőfotó 2020-09-21 - 12.09.51.png

  Orbán Viktor hétfőn posztolt Facebook-oldalán arról, hogy a koronavírus elleni védekezés keretében újra felállítják azokat az akciócsoportokat, amelyek tavasszal is működtek. A miniszterelnök rövid videóüzenetben foglalta össze, hogy mi lesz a legfontosabb feladatuk: 

  Felállítjuk azokat a szakmai csoportokat, amelyek a tavaszi védekezés során már sikeresen működtek. Ez lesz az a testület, amely az operatív törzs javaslatait pontossá teszi, megformázza a kormány számára, hogy kormánydöntések születhessenek.