Gyöngyi
4 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a focidrukker azonnal hős lett az interneten,

  miután lencsevégre kapták, ahogy 48 (!) pohár sört cipel, ráadásul egyszerre.

  A 23 éves Christiaan Roetgering épp az FC Twente és a Willem II mérkőzésén volt, amikor filmre vették, ahogy nem kevesebb, mint negyvennyolc pohár sört visz magával, mindezt a többi szurkoló előtt a lelátón.

  A férfit hamar felkapta a net, volt aki egyenesen hősnek kiáltotta ki tettéért a drukkert.

 • Ötvennyolc éves lett a TV Maci, aki hivatalosan október 23-án ünnepli a születésnapját, ami nem az első tévés szereplése, hanem a medve karakterét kitaláló Bálint Ágnes születésnapja. 

  1963. április 15-i, Magyar Televízióban való bemutatkozása óta számos generáció nőtt fel a TV Macival, melynek alakja szimbolikussá vált, és gyerekek százezreinek jelezte az esti mese kezdetét, illetve a mesék végeztével a lefekvés idejét is. 

  Ettől a naptól fogva egy kis mackó is hallgatja az esti mesét! 

  – írták a 60-as évek elején a rádióújságban. A szerethető medve és az ő kis rituáléja a fogmosással, a lefekvéssel, a belőle áradó egyszerű bájjal elvarázsolta a gyerekeket, és gyorsan népszerűvé vált, lényegében a kora celebje lett. Ezt bizonyítja, hogy a magyar űrhajós, Farkas Bertalan a kozmoszba is magával vitte, ahol együtt mondták el az esti mesét a gyerekeknek 1980-ban. 1983-ig változatlan volt a TV Maci, ám ekkor megújították, de a frissítések sem ártottak a karakter népszerűségének. Ez másképp volt 1998-ban, amikor a köztévé levette a műsorról a Foky Ottó-féle 1982-es változatot, ám ez akkora felháborodást okozott a nézőknél, hogy fél év múlva visszakerült az m2-re. 2012-ben is volt egy próbálkozás, ekkor is igyekeztek modernizálni a karaktert, de ez sem tetszett az embereknek, így négy hónap után visszatért a megszokott mackó. 

 • Flashmobot szervezett a rendőrség az újraélesztés világnapja alkalmából a Keleti pályaudvarnál.

  A társszervek, így a katasztrófavédelem munkatársai is részt vettek az eseményen.

  A rendezvény célja az volt, hogy interaktív, lazább formában hívják fel az emberek figyelmét arra, hogy az újraélesztés elsajátítása életeket menthet.

 • Még augusztusban számolt be az Index a hírről, miszerint megkérték Meadow Walker kezét, az elmúlt napokban pedig egy igazán megható esküvőre is sor került.

  247353796 466725637956553 2686866813360069361 n
  Fotó: @meadowwalker / instagram

  A 22 éves modell, a néhai Paul Walker lánya két hónappal az eljegyzés után kötötte össze az életét vőlegényével, Louis Thornton-Allannel, derült ki a legfrissebb Instagram-posztjukból. 

  Összeházasodtunk!

  – olvasható a rövid, ám annál tartalmasabb videó leírásában.

  Meadow-t a keresztapja, azaz Vin Diesel kísérte az oltárhoz a 2013-ban elhunyt édesapja helyett. A Halálos iramban-filmek sztárjai közül még Jordana Brewster is tiszteletét tette a ceremónián. A Vogue szerint az esküvő a hónap elején történt a Dominikai Köztársaságban, szűk családi körben és barátok társaságában.

  A világjárvány befolyásolta a terveinket, így Louis családja nem tudott részt venni az esküvőn. Sőt sok közeli barát, akire családtagként tekintünk, szintén nem tudott jelen lenni az utazási korlátozások miatt

  – mondta Meadow a lapnak.

  Az esküvői ruha egy egyedi, haute couture tervezésű Givenchy ruha volt, melyet barátja, Matthew Williams készített. 

  Valami időtlen, csinos és elegáns ruhát akartam. Matthew letisztult és modern érintése tette az egészet tökéletes darabbá

  – áradozott Meadow. A szertartás után gyertyafényes vacsora következett, majd a tengerparti buli, ahol nemcsak az ifjú pár, de a vendégek is mezítláb táncoltak a homokban.

   (Forrás: Just Jared)