Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az ATV műsorvezetője osztotta meg Facebook-bejegyzésében, hogy ellopták a nagyméretű plüssmedvét, Brúnót, a Premier Kultcafé teraszáról. Az eset azért elkeserítő, mert a kávézóban fogyatékossággal élőket is foglalkoztatnak. Kárász Róbert bejegyzésében a következőképp fogalmaz:

  Számomra nincsen ennél nagyobb bűn és aljasság, mint hogyha valaki fogyatékossággal élő embereket lop meg! 

  Az poszt megjelenése óta az általános felháborodáson túl rengeteg kommentelő ajánlott fel plüssmedvét az ország minden részéről, a barna minden árnyalatában, és nagyjából az összes lehetséges méretben. 

 • Embertelen.

 • Maradjunk annyiban, hogy az egész YouTube/Twitch karrierünk legrosszabb 1 nap, 23 óra és 27 percén vagyunk túl.

  — írta Facebook-oldalán a WeAreTheVR csapata.

  Maradjunk annyiban, hogy az egész YouTube/Twitch karrierünk legrosszabb 1 nap, 23 óra és 27 percén vagyunk túl. Úgy néz...

  Közzétette: Virtuális Valóság & VR Gaming – 2020. október 23., péntek

  Az egyik legnépszerűbb magyar streamer páros Twitch-csatornáját azután távolították el a platformról, hogy élőben közvetítették és kommentálták az Apple iPhone 12-es bemutatóját, ez pedig úgy tűnik, szerzői jog védelme alatt álló tartalomnak minősült.

  A probléma azonban úgy fest, elhárult, a debreceni gamerek már vissza is kapták a csatornájukat. 

 • Dolph Lundgren
  Dolph Lundgren
  Fotó: Tumblr

  Quentin Tarantino pályája kezdetén Dolph Lundgren Maximális Potenciál című fitneszvideójának gyártásán dolgozott produkciós asszisztensként, közölte a sajtóval barátja és jóakarója Robert Rodriguez. Jó szórakozást, jó fejkörzést!