Jeromos
9 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe az a skót nő, akinek a testét a legtöbb portrétetoválás borítja ugyanarról a zenészről.

  Nikki Patterson 18 évesen, egy mosolygó arcú nappal kezdte tetoválásai hosszú sorát, és csak egy évre rá folytatta Eminem képeivel. A műkörmösként dolgozó, most 35 éves nőnek mára 52 tetkója van, közülük 28 ábrázolja az amerikai zenészt.

  eminem
  Fotó: Facebook

  14 évesen találkoztam a Stan című számával, soha addig ilyet nem hallottam. Megőrjített

  – mesélt indokairól a Daily Record című skót lapnak.

  Később látta kedvencét élőben, színpadon is, és lelkesedése nem lanyhult. Idolja képeit karjára, lábára és mellkasára varratta.

 • Stílszerű klippel állt elő a Nuclear Power Trio formáció:

   Nem mellesleg kitűnő a muzsika.

  Screenshot 2020-09-30 at 10.37.45.png
 • Piramisjátékért öt évre börtönt kapott egy volt Wall Street-i kereskedő, Paul Rinfret, aki 19 millió dolláros (közel 6 milliárd forint) kárt okozott befektetőinek – adta hírül a Daily Mail.

  Rinfret 2016-tól 2019-ig igazgatta piramisjátékra épülő vállalkozását, amibe hamis ígéretekkel vont be befektetőket. Szélhámosságra épülő üzletét családja elől is titokban tartotta. Nem fogta azonban vissza magát, ha luxusról volt szó: 105 ezer dollárt (37 millió forint) költött alkoholra, 12 ezer dollárt szivarokra (3,7 millió forint), 170 ezer dollárt (52,7 millió forint) órákra, ékszerekre és autókra, 130 ezer dollárt (40,5 millió forint) éttermekre. Költött szép számmal bulikra is: fiának eljegyzési partijára például 30 ezer dollárt (9,3 millió forint).

  D TgjNaXUAMUE-e
 • A Ferencváros labdarúgócsapata 25 év után jutott be ismét a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Szerhij Rebrov, a zöld-fehérek vezetőedzőjének sajtótájékoztatóját a saját játékosai szakították meg, amikor néhány üveg pezsgővel meglepték az ukrán szakembert.

  A videón 9:17-től: