Jeromos
9 °C
17 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jó hír érkezett az Edda Művek zenészéről: Gömöry Zsolt túl van a koronavírus-fertőzés nehezén, kedden hazaengedték a kórházból. A zenekar billentyűse a Ripostnak nyilatkozott. 

  Tudom, hogy nagyon nehéz most a fiataloknak, hiszen szeretnének élni, bulizni, találkozni a haverokkal, de nagyon fontos, hogy mindezt most ne tegyék! A vírus most leginkább közöttük terjed, ők pedig hazaviszik a szüleikhez és a nagyszüleikhez, akik számára akár végzetes is lehet a betegség. Srácok, legyetek türelemmel, mert a koronavírus nem játék! Higgyétek el, én tudom!

  – mondta a napilapnak Gömöry Zsolt.

 • Orbán Viktor hazai győzelemre tett a tegnap esti Ferencváros - Molde mérkőzésen, végül 0-0-ás döntetlennel jutottBajnokok Ligája csoportkörébe a magyar együttes. A miniszterelnök 2000 forintot bukott az FTC X-e miatt, de Facebook posztjából kiderül: nem bánja a dolgot. 

  Szelvény a kukában, Fradi a Ligában! Bravo!

  –  írta közösségi oldalán Orbán.

  Screenshot 2020-09-29 at 17.48.08.png
 • Molnár Zsolt kötetét azzal a céllal jelentették meg, hogy segítsen eligazodni az 1920-hoz vezető eseményekben és a békediktátumot követő hatásmechanizmusokban. A kiadvány a trianoni békeszerződés századik évfordulója alkalmából, a nemzeti összetartozás évében jelent meg. Elsődleges célcsoportja az iskolás gyermekek korosztálya, akikkel szeretnék megértetni, milyen veszteségeket szenvedett el a magyarság, és hová jutott az elmúlt száz évben.