Tekla
12 °C
26 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sharea Overman és férje, Nate három kisgyereket nevel, és mint azt minden szülő tanúsíthatja, szülőnek lenni nagyon fárasztó tud lenni. Pláne ha Overmanékhoz hasonlóan valaki három eleven kisfiút nevel. Így nem sokkal azután, hogy családi látogatásra indultak Indianába, az amatőr fotós feleség észrevette, hogy férje kényelembe helyezte magát a vezetőülésben. Miután meggyőződött róla, hogy Nate tényleg alszik, nézegette egy darabig, majd titokban lefényképezte. A képet megosztotta abban a fotóscsoportban, amelynek tagja volt, és kérte a többieket, hogy alkossanak vicces háttereket mögé.

  A beérkezett képeken azóta is együtt nevetnek.

  200911143700-01-wifes-prank-on-husband-goes-viral-trnd-exlarge-1
 • Mi sem természetesebb annál, hogy nyelvünkben, szokásainkban, kultúránkban, vallásokban különbözünk. Ezek a képek viszont mintha mindenkit megszólítanának, Betty Muffler ausztrál őslakos festő a lelkünkhöz szól, pedig „csak” apró pontokat, köröket, vonalakat, jeleket varázsol egy vászonra.

  A meleg tekintetű művész bámulatos alkotása a Facebookon is futótűzként terjed, de látva a festményeit, ezen nincs semmi csodálkoznivaló:

  Australian Aboriginal Paintings by Betty Muffler

  Közzétette: Judit Szanyel – 2020. szeptember 18., péntek
 • Pataky Attila, az Edda frontembere is koronavírussal fertőződött. Korábban még hisztinek nevezte a koronavírus és a világjárvány körüli helyzetet, ma reggel a Retro Rádió reggeli műsorában könnyeivel küszködve mesélte, hogy ő is elkapta a koronavírust. Bochkor Gábor műsorvezető kérdésére azt énekes azt mondta: 

  Igen, alázatosan jelentem, nagyon erősen megtanított a sors, hogy kicsit halkabban, nem kell annyira harsánykodni, nem kell annyira véleményeskedni.

  A telefonon bejelentkező zenész beszámolt róla, hogy a felesége vitte be a kórházba, mert már olyan rosszul volt. Pataky Attila azt mondta, hogy nagyon meg kellett küzdenie a vírus okozta tüdőgyulladással, és elismeréssel beszélt az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáról:

  Elképesztő, mit kell teljesíteni ott a dokiknak, mindenkinek, aki ott dolgozik, a hétköznap hőseinek, 35 fok melegben, maszkokban, a nővérkék, akik teszik a dolgukat.

  Már sokkal jobban van, adta a világ tudtára:

  Alázatosan jelentem, itt vagyok, a szeretet által, 69 éves rockénekes szövegíróként itt vagyok újra.

 • Az elmúlt évszázad egyik legjelentősebb könnyűzenei előadóművésze, Ray Charles Robinson 1930-ban született Albanyben, Georgia államban.

  Szegényes körülmények között nőtt fel, amit tovább nehezített, hogy hétéves korára zöldhályog miatt megvakult. Zenei tehetsége korán megmutatkozott, az első lemeze 19 éves korában jelent meg. Az 1950-es évekre már országosan ismert volt, sikereit azonban beárnyékolta kokainfüggősége és zűrzavaros magánélete. Talán nincs is olyan művészeti, zenei díj, elismerés, amelyet ne érdemelt volna ki.

  Több slágere a mai napig hallható a rádióban, ezek közül talán a legismertebb a Hit the Road Jack. Zenéje, művészete számos későbbi előadóra hatást gyakorolt, nem véletlen, hogy 2004-ben a Rolling Stone Magazine a 10. helyet osztotta ki neki a „Minden idők 100 legnagyobb művésze” toplistáján.