Máté, Mirella
8 °C
27 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A zenész egy hete került az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírus-fertőzötteket ápoló osztályára.

  gömöry3

  Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle. Türelmes vagyok és természetesen bizakodó. Szeretnék már jobban lenni, de még nem vagyok

  –  nyilatkozta a Blikknek a billentyűs.  A zenekarból szintén beteg Pataki Attila és Kicska László basszusgitáros.

 • Hétvégén Tadej Pogacar történelmi győzelmével ért véget a 107. Tour de France.

  Elismerése jeléül az UAE Team Emirates versenyzőjének képét vasárnap este kivetítették a világ legmagasabb épületére, a 828 méter magas dubai Burdzs Kalifára.

  Születésnapi ajándéknak sem utolsó az emírségekbeli csapattól, ugyanis Pogacar éppen ma (hétfőn) ünnepli 22. születésnapját.

 • Képernyőfotó 2020-09-21 - 12.09.51.png

  Orbán Viktor hétfőn posztolt Facebook-oldalán arról, hogy a koronavírus elleni védekezés keretében újra felállítják azokat az akciócsoportokat, amelyek tavasszal is működtek. A miniszterelnök rövid videóüzenetben foglalta össze, hogy mi lesz a legfontosabb feladatuk: 

  Felállítjuk azokat a szakmai csoportokat, amelyek a tavaszi védekezés során már sikeresen működtek. Ez lesz az a testület, amely az operatív törzs javaslatait pontossá teszi, megformázza a kormány számára, hogy kormánydöntések születhessenek.

 • Egy körülbelül másfél méteres boát találtak Dunaharaszti egyik utcájában szombat este – tudósított a Tények. Érthető okokból a járókelők nem mertek hozzányúlni, ezért speciális állatmentőt kellett hívni. 

  Képernyőfotó 2020-09-21 - 12.13.09.png

  A hidegvérű állat szinte teljesen kihűlt az esti hidegben.

  Nagyon-nagyon le volt lassulva, hideg volt már késő este. Gyakorlatilag mozdulatlan állapotban volt

  – mondta el Dr. Tóth Szabina. A kígyó kisebb sérüléseit ellátó állatorvos szerint a hüllő hetek óta kóborolhatott az utcán. Viszonylag kis mérete ellenére a házak között talált egeret, patkányt, de akár még a kismacskákat is meg tudta fogni ahhoz, hogy életben maradjon.

  Az óriáskígyó jelenleg a Tüskevár állatorvosi rendelőben áll megfigyelés alatt. Most két hétig várják a gazdáját, hogy jelentkezzen az állatért.