16:00, November 30.
Ausztrália 0
Dánia 0
al-Dzsanúb Stadion D csoport
16:00, November 30.
Tunézia 0
Franciaország 0
Education City Stadion D csoport
20:00, November 30.
Lengyelország 0
Argentína 0
974 Stadion C csoport
20:00, November 30.
Szaúd-Arábia 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Istenes Bence podcastjének legújabb részében, amely hétfő este került fel a YouTube-ra, a műsorvezető Kovácsovics Fruzsinával, Puskás-Dallos Petivel és Frohner Fecóval beszélgetett. Az IstenEst friss epizódjában szóba került a Dancing with the Stars, a ValóVilág és a Celeb vagyok, ments ki innen! is, utóbbi már csak azért is, mert Fohner Fecó a második helyen végzett a szériában, Puskás-Dallos Peti pedig egykor a műsorvezetője volt a realitynek.

  Bár erre mintha nem lenne túl büszke.

  „Azt jobb is, ha elfelejtjük” – értékelte a saját szerepét Puskás Peti, mire Istenes Bence megjegyezte:

  Most Balázsék sem voltak sokkal jobbak.

  Puskás-Dallos Peti erre csak annyit válaszolt, hogy „annyi botrányom nem volt, mint nekik”.

  45768132 70249af7dcccbb40a13a487c124d3ea2 wm

  Ezzel minden bizonnyal Vadon Jani megütközést keltő jelenetére utaltak, amikor egy Pedro nevű, magyarul nem beszélő kolumbiai kisfiúnak a műsorvezető minden mondatára „Sí, Senor!-ral” kellett válaszolnia.

 • Randizni volt Miley Cyrus és nála 6 évvel fiatalabb szerelme, Maxx Morando, akik még tavaly év végén kerültek romantikus kapcsolatba. A párt Malibuban örökítette meg a hétvégén egy lesifotós, amint együtt reggeliznek, majd vásárolgatni indultak, az erről készült képekről azonban meglehetősen sajátos véleménye lett az internetezőknek.

  „Liamet erre a srácra váltotta?” – érkezett több értetlenkedő hozzászólás is a poszt alá az énekesnő egykori férjére, Liam Hemsworthre utalva, míg mások azt taglalták, eléggé látványos a korkülönbség kettőjük közt.

  „Ő a bébiszittere?”

  „Miley úgy néz ki, mint egy dögös anyuka, aki elviszi vásárolni a hippikorszakban lévő fiát, hogy megpróbálja »megérteni« őt.”

 • Leland és Holden le sem tagadhatnák édesapjukat, pont úgy néznek ki, mint Fraser az ő korukban!

  Fiai kíséretében érkezett Brendan Fraser legújabb, A Bálna című filmje vetítésére kedd este New Yorkba. A színész két fiatalabbik gyermekével, a 16 éves Lelanddel, valamint a 18 éves Holdennel vonult végig a vörös szőnyegen, akik nem csak kész férfivá váltak az elmúlt években, de vonásaikban is egyre inkább hasonlítanak híres édesapjukra. Nem is csoda, hogy már a modellipar is felfedezte őket.

  A jóképű srácok mellett a netezők sem tudtak elmenni szó nélkül, az erős géneken ámuló kommentek mellett többen meg is jegyezték, vevők lennének egy Múmia-remake-re a testvérek főszereplésével.

  Frasernek van egyébként egy harmadik fia is, Griffin, aki immáron 20 éves, és szintén ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt.

 • Mintha Skandináviában maradt volna a másik fele.

  london
  Fotó: Twitter

  Esélyesen pályázhatna a világ legrondább karácsonyfája címre a londoni Trafalgar téren felállított fenyő, amely a hét elején, Norvégiától érkezett ajándékként. Ez a tradíció 75 évvel ezelőttre, egészen 1947-ig nyúlik vissza, és bár eredetileg a második világháború alatti támogatást köszönték meg így a skandinávok, kezd úgy tűnni, mintha mostanság direkt megszívatnák az angolokat, az idei örökzöld ugyanis méltó utódja lett a híresen csúf tavalyinak, sőt egyesek szerint talán még annál is nyeszlettebb.

  Nem is kellett sok, hogy az internet egy emberként kezdjen nevetni szerencsétlen fenyőn, amely rögtön a Twitter és más közösségi oldalak sztárja lett. Volt, aki azt pedzegette, valaki bizonyára felbosszantotta a norvégokat, egyesek azzal viccelődtek, biztos kézipoggyászként adták fel, azért ilyen viseletes, míg más azt írta, csinos a fa, de érdekelné, hol van a másik fele. 

  A leglátványosabb poszt talán mind közül mégis az, amelyik a 2008-as fával hasonlítja össze az ideit:

   (via RTL)