Pongrác
12 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ecsetfülű vagy másnéven bojtosfülű disznók érkeztek az Európai Fajmegőrzési Program keretében a Nyíregyházi Állatparkba. Az Afrikában őshonos  vörös színű, csordában élő páros ujjú patások,  a fülükön növő fehér szőrpamacsról kapták a nevüket. Igen jó úszók és futók s bár a természetben a nappalt rejtekhelyükön töltik, az Állatparkban a folyamatos környezetgazdagításnak köszönhetően egész nap aktívak és élelem után kutatnak.

  A közlemény szerint az állatok az Állatpark időleges zárva tartása alatt érkeztek a lengyel Wroclaw Állatkertjéből, s most hogy újra kinyitott a park, már a vendégek is láthatják a különös külsejű állatokat.

  A 4 hím állat általában együtt mozog a csordán belül és útvonalaikat úgy jelölik meg, hogy a fák kérgeit lekaparják agyaruk segítségével, vagy lábmirigyeiket, nyaki mirigyeiket a fákhoz dörgölik.

 • GettyImages-1016198686
  Fotó: Noel Vasquez / Getty Images Hungary

  Denise Richards a Gazdagok és szépek című, 1987 óta futó szappanoperában dolgozik 2019 óta, ez alatt a két év alatt pedig elsajátított egy pár nagyon különleges trükköt, hogy minél meggyőzőbb legyen az alakítása. Az egyik díjesőt érdemlő tippjét arról, hogyan kell szuggesztíven nézni, az Entertainment Tonightban árulta el: 

  Meredj arra, amerre nézel, majd nézz el, aztán gondolj, mondjuk, arra, hogy ennél egy pulykás szendvicset. 

  Komolyabb babérokra törő statisztáknak tuti tipp. 

  (via: etonline)

 • Ha még nem tette le a jogsit, akkor ez egy jel az élettől, hogy nincs több kifogás. Hiszen úgy látszik, hogy még egy bárány is gond nélkül elsajátítja a vezetéshez szükséges gyakorlati lépéseket. Persze fontos, hogy elérje a kormányt a két lábával. 

  bárány

  Azt nem tudjuk, mennyire törvényes, hogy egy felöltözött bárányt ültessük a volánhoz, de a videót elnézve legalább nem a főúton közlekedtek. Így a többi utas figyelmét sem vonták el, és remélhetőleg balesetet sem okoztak. 

 • GettyImages-88163484
  Fotó: Justin Sullivan / Getty Images Hungary

  Indiában egy megmentett tehenet anyák napja alkalmából neveztek el az örmények nemzeti büszkesége, Kim Kardashian után. A PETA munkatársai azért döntöttek így, mivel így akartak tisztelegni az anyukák előtt, akik – érkezzenek bármely fajból – egyaránt csodálatosak. Hiszen Kim Kardashian maga is 4 gyermekes anyuka. De itt még nem merülnek ki a hasonlóságok, ugyanis mind a kettőjüknek

  feltűnően szép szeme és hosszú, sötét szempillája van.

  Angolul nem tudó olvasóinknak segítségül eláruljuk, hogy a cow magyarul tehenet jelent, tehát a megmentett tehénmama magyarul az alábbi nevet kaphatta volna: 

  Kimberly Marhashian. 

  (via: TMZ)