Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hetekig így aludt, mert ezt tanácsolta neki az orvosa.

  Rókusfalvy Lili a világon majdhogynem bármit képes lett volna megtenni azért, hogy ne kelljen abbahagynia a táncot. A Dal és a Csináljuk a fesztivált!  műsorvezetőnője eredetileg táncművésznek készült: ötéves korától táncolt, s a mesterei is tehetségesnek tartották, ráadásul 1999-ben az akkori táncospárjával megnyerték az Európa-bajnokságot is nyert latin-amerikai táncokból. A sok terhelés azonban nem tett jót a csípőjének.

  Rókusfalvy Pál lánya mindent megtett a gyógyulásért, orvosi utasításra még egy egészen bizarr gyógymódot is kipróbált.

  „Ehhez az eredményhez rengeteget kellett dolgoznom középiskolásként. Amíg a többiek tanultak az iskolában, én reggel 8-tól délután 3-ig a balettrúdnál álltam. Csípőficammal születtem, növésben voltam, ez a terhelés nem tett jót a csípőmnek, 18-19 éves koromra úgy tönkrement, olyan fájdalmaim voltak, hogy nem folytathattam a táncot.

  A szüleim a világon minden orvoshoz elvittek, emlékszem, Szegedre egy professzorhoz is, aki azt mondta, éjszakára tegyek szilvalekvárral megkent káposztalevelet a csípőmre, dunsztoljam be folpack fóliával, az majd segít. Heteken át így aludtam, mert hittem benne. Persze hogy nem segített. Felhagytam a tánccal, az életemnek nem volt túl sok mélypontja, hál' istennek, de ez az volt

  mesélte a Best Podcastban, melynek teljes epizódja ide kattintva érhető el.

 • Sosem titkolta, hogy hiú.

  Egészségének megőrzése mellett a külsejére is nagy hangsúlyt fektet Hargitai Bea, aki nem titkoltan hiú embernek tartja magát. A Mutasd a hangod! állandó szereplője szerint egy nőnek kortól függetlenül fontos, hogy csinosnak lássa saját magát. Azt pedig, hogy az egykori topmodellt meg szokták nézni a férfiak az utcán, férje, David Stogel sem bánja.

  „Számomra fontos a külső és az egészségem megőrzése. Nagyon szeretek enni, de hétköznap visszafogom magam, és rendszeresen sportolok, így próbálom megtartani az alakomat. Persze tudom, hogy 40 évesen már nem leszek olyan, mint 20 évesen, nem is az a célom.

  Sosem titkoltam, hogy hiú vagyok, és szeretek jól kinézni. Szerintem egy nőnek fontos, hogy bármennyi idős, csinosnak lássa saját magát. A férjem sem bánja, ha mások megnéznek. Nem féltékenykedik, mert egészséges önbizalma van. Jó a házasságunk

  – szögezte le a Meglepetés magazinnak a 40 éves híresség, aki nemrég azt is elárulta, hogy akkor kényszerült rá igazán a főzésre, amikor Csehországba költözött, az ottani ételekkel ugyanis nincs kibékülve.