11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 0
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Schobert Lara Yulasyi Mirandával beszélgetett, aki nem csak az eddigi kedvenc produkciójáról, de arról is mesélt, hogy hol látja magát 5 év múlva.

  sztárb
  Fotó: TV2

  A Sztárban Sztár leszek! tehetséges versenyzője imádta, amikor Shakira bőrébe kellett bújnia, de jövőbeli terveiről is elárult ezt-azt. Miranda nem tagadja, jelenleg pontosan nem tudja, hogy hol lesz 5 éven belül, de úgy képzeli el, hogy élvezni fogja a zenével való munkát, és ismerve saját magát, nem fog leállni.

 • Újabb versenyzőnek kellett búcsúznia a Konyhafőnök VIP konyhájától.

  konyafőnök
  Fotó: RTL

  Somfai Péter számára véget ért a Konyhafőnök VIP, azonban rendhagyó módon távozott a stúdióból. Zé a szokásos módon megkérte a kiesett versenyzőt, hogy adja át a kötényét, azonban Péter erre nem volt hajlandó.

  Mint mondta, jól küzdött, de a köténytől nem hajlandó megválni, majd kirohant a stúdióból.

 • Nemrég beköltözött a VV11 villájába az Éjjel-Nappal Budapestben is szereplő Karnics Kriszta, aki nem akármilyen performansszal állt elő.

  vvkriszti
  Fotó: RTL

  A széttetovált VV Kriszti ugyanis Ady Endre versét szavalta el a luxusbörtönben, és villatársa, VV Ákos mindenki szerencséjére videóra is vette az előadást.

 • Imádnivaló képeket készítettek egy foltos bagolycsaládról, amint összebújnak egymással az indiai Mysore-ban, Karnataka államban.

  A felvételeken a bagolytestvérek a szüleikhez bújnak, és tágra nyílt szemeikkel kukucskálnak ki az odújukból. A foltos baglyok a trópusi Ázsiában szaporodnak a szárazföldi Indiától Délkelet-Ázsiáig, és közben alkalmazkodtak a városi élethez. Ezeket az aranyos képeket Anjana Kanth természetfotós készítette, aki tökéletesen elkapta az idilli pillanatot. „Meglepetésemre egy barátságos bagolycsalád volt, akik ugyanolyan kíváncsiak voltak rám, mint én rájuk” – mondta Anjana. „Csodálatos érzés volt közelről megfigyelni ezt a bagolycsaládot. Hihetetlen látni őket, ahogy a napi teendőiket végzik, és lehetőségem nyílt néhány emlékezetes felvétel készítésére. Amint pedig megbarátkoznak a jelenléteddel, a legaranyosabb arckifejezéseket adva pózolnak.”