Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elszabadultak az indulatok Kanye West és Khloe Kardashian Instagram-oldalán, ami azzal kezdődött, hogy a rapper Insta-sztoriban egy hosszú bejegyzést tett közzé, ahol arról beszélt, fogalma sem volt arról, hogy kislánya hol van a születésnapján.

  Képkivágás
  Fotó: Instagram

  A Yeezy márka atyja azzal vádolja a Kimet, hogy szándékosan "rabolták el" kislányát épp a születésnapján, így Chicagoban az fog megmaradni, hogy Kanye nem volt vele aznap.

  Erre válaszul nem Kimtől, hanem Khloetól érkezett reakció, aki megvédte nővérét.

  „ Ye, szeretlek. Nem akarom ezt a közösségi médián csinálni, de állandóan te hozod ezt ide. Te vagy az apja az unokahúgaim és öcséméknek, igyekszem tisztelettudó lenni, de kérlek fejezd be Kimberly ócsárlását, és a családunk bemocskolását, amikor hárítani akarsz. Ami a szülinapot illeti. Elég legyen már. Mind tudjuk az igazságot, és a véleményem az, hogy mindenki unja ezt a témát. Pontosan tudod, hogy hol vannak a gyerekeid, és épp te voltál az, aki külön szülinapot akart. Láttam az összes üzenetet erről. Persze amikor meggondoltad magad, és meg akartál jelenni, jöttél." - írta Khloe, aki hozzá tette, hogy ahogyan azt Kanye is kiemelte korábban, Kim az, aki a gyerekekkel van az ideje nagy részében, és ismételten megkérte arra a rappert, hogy hagyja ki a saját balhéjaiból a családját, és hajlandó folytatni ezt a beszélgetést, de privátban.

  Azonban Kanye inkább ismételten kiakadt.

  „Hazudsz! Mind hazugok vagyok, elraboltátok Chicagot a születésnapján, hogy az maradjon meg benne, hogy az apja nem volt vele!" - írta csupa nagy betűkkel West, majd hozzá tette, hogy Travis Scott adta meg neki végül a parti helyszínét.

  „Így bántok ti mind a fekete apákkal!" - mondta a láthatóan dühös West, aki úgy véli, hogy az ideje 100%-át gyerekeivel kellene töltenie, de a válás miatt ez felére csökkent. A kirohanásra sem Khloe, sem pedig Kim nem reagáltak, sőt, a bejegyzések egy részét törölte mindkét fél azóta.

  (via)

 • Kikacsintott a színészlegenda a legutóbbi interjújában.

  GettyImages-1185579608
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Az Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész köszönetet mondott annak az embernek, aki akaratlanul is, de segített neki abban, hogy filmsztárrá váljon. Ő történetesen nem más, mint Leonardo DiCaprio. Christian Bale humorosan DiCapriónak tulajdonította filmes sikerét, amiért visszautasította prominens filmek szerepeit, melyekre aztán később ő maga is jelentkezett meghallgatásokra, és meg is kapta azokat. 

  „Nézd, a mai napig bármilyen szerepet kap valaki, az csak azért van, mert Leo előzetesen visszautasította” – mondta Bale a GQ-nak őszintén interjújában. „Nem számít, hogy ki mit mond. Nem számít, mennyire vagy jóban a rendezőkkel. Eddig bárkivel dolgoztam többször is együtt, mindegyik szerepet neki ajánlották fel először.”

  „Szóval, köszönöm Leo, mert szó szerint ő választhat ki mindent, amit csinálni szeretne. De örülök neki, mert fenomenális” – zárta Bale. 

  via (EW)

 • 2025-ben érkezik az Avengers: Secret Wars című film, ami az azonos címmel publikált képregény alapján készül majd. A Secret Warsról egyelőre nem lehet sokat tudni, de az már biztos, hogy az a Michael Waldron fogja írni, aki korábban a Doctor Strange az őrület multiverzumában sztoriján is dolgozott, de a Rick és Morty is ott van a munkái között.

  secretwars
  Fotó: YouTube

  A Titkos háborút eredetileg 1984 és 1985 között publikálta a Marvel Comics, amit Jim Shooter írt és Mike Zeck illusztrált. A történet során a 80-as években népszerű Marvel-figurák mindegyike részt vett a háborúban, amit egy „Túlontúli” nevezetű, istenszerű lény indított el, amikor a Földről elrabolt egy rakás gonosztevőt és szuperhőst, majd egymásnak eresztette őket egy számukra idegen világban. 

  Érdekesség, hogy ebben a sztoriban bukkant fel elsőnek a szimbióta, ami összekapcsolódott Peter Parkerrel, így elképzelhető, hogy a filmváltozatban is végre debütálhat a fekete ruhás Pókember.

  Azonban érdemes megjegyezni, hogy az MCU a kezdetek óta merőben eltér a képregényektől, így valószínű, hogy a moziban Kang, a Hódító lesz majd a háttérben, akit már a Loki első évadában is felvezettek, de szerepelni fog A Hangya és a Darázs: Kvantummánia című filmben is, a Titkos háború előtt pedig lesz még egy Bosszúállók-film, ami a Kang-dinasztia címet kapta.

 • Megérkezett az első olyan Hooligans-klip, amelyben az új felállással szerepel a zenekar.

  A 2021-es év több szempontból is mérföldkőnek számított a zenekar életében – amellett, hogy fennállásuk 25. évfordulóját ünnepelték, piacra dobták karrierjük legzúzósabb nagylemezét is Zártosztály címmel, illetve hosszú idő után tagcsere történt a bandában. A banda basszusgitárosa, Késmárki Zsolt közel 15 év közös munka után távozott a csapatból, az énekes Ördög Tibor Csipa, a gitáros Tóth Tibi  és a dobos Kiss Endi mellé ezek után 2022 februárjától Romanek Gergely érkezett.

  A zenekar szerdán megjelent videoklipjében, amit a Káosz című nótához forgattak, már az új felállásban látható a Hooligans – a kisfilmet ezúttal is Jimy J. Hollywood rendezte. A tagok szerint egyébként ez lett a legsikeresebb dal a Zártosztály tételei közül, a zenészek viszont már dolgoznak a következő lemezükön, amely leghamarabb 2023 tavaszán érkezhet. Idén még lesz egy nagy évzáró koncertjük december 29-én, amit a budapesti Barba Negra új helyszínén tartanak.