Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 2024-ben érkezik az MCU-n belül a harmadik Deadpool film, amiben Hugh Jackmen ismételten Wolverine, azaz Rozsomák, és még véletlenül sem Farkas, bőrébe fog bújni.

  Ryan Reynolds napokkal ezelőtt jelentette be, hogy tényleg megkapjuk a pofázós antihős harmadik felvonását, ráadásul két éven belül, de ami még érdekesebb, hogy jó barátja, és egyben közel 20 éven át Rozsomákot megformáló Hugh Jackmen is visszatér, a visszavonulása és a Loganben történtek ellenére is.

  Dpfarki
  Fotó: YouTube

  A két színész elmagyarázta, hogy a 2017-es Loganben történtekhez nem nyúlnak, abban Rozsomák valóban meghalt, de az ő filmjük teljesen másról fog szólni, játszódni. Azonban mielőtt belemerültek volna a részletekbe, a magyarázást megzavarta a Wake Me Up Before You Go-Go című dal, igy nem lehetett hallani, miről beszélnek.

  Egészen mostanáig, ugyanis egy YouTuber a szájukról leolvasta a dolgokat, igy kiderül, hogy Deadpool és Rozsomák egymást kaszabolva, a felnőtt korhatáros besoroláshoz hűen, káromkodva fognak küzdeni, ami jó sokáig eltarthat, elvégre mindketten gyorsan regenerálódnak. Jackman még egy nagy robbanást is említett, illetve, hogy karaktere és Deadpool is a maguk fénykorában lesznek láthatók, így nem fogják vissza magukat.

 • A gondozók csak Octo-papa Dirknek nevezik az öregedő óriásteknőst, aki 70 éves korában egy év alatt nyolc bébit is nemzett, ezzel sokkolva az állatkertben dolgozókat. A hüllő, aki egy felnőttfilmsztárról kapta a nevét, az év nagy részében három nősténnyel osztozik egy karámon, de most először született több galápagosi óriásteknős a brit állatkertben. Annak ellenére, hogy Dirk jóval több mint 70 esztendős, még mindig csúcsformában van, és nagyon egészséges libidóval rendelkezik. Ez az első alkalom, hogy az állatkertben sikeresen szaporítottak egy veszélyeztetett fajnak számító galápagosi óriásteknőst, szóval a gondozók ennek örömére több családi képet ” is csinált az apukával:

 • Hot Take címmel érkezik hamarosan a Johnny Depp vs. Amber Heard perről szóló film, aminek már előzetese is van.

  A Hot Take: The Depp/Heard Trial című alkotás szeptember 30-án debütál a Tubin nevezetű streamingszolgaltató kínálatában, azonban senki ne várjon egy nagy költségvetésű filmet, legalábbis a látottak alapján egy meglehetősen gyorsan összedobott valamiről van szó, mert még egy Amber Heardhöz hasonló színésznőt sem sikerült megszerezni a szerepre.

  A nézők sem rajonganak a trailer miatt, többen azt mondták, inkább újra nézik a pár hónappal ezelőtt véget ért tárgyalást a Hot Take helyett, ami valahol érthető.

  A két főszereplőt Mark Hapka (Johnny Depp) és Megan Davis (Amber Heard) alakítja.

 • Egy brit házaspár, akik úgy döntöttek kilépnek munkáikból, hogy utazhassanak a megélhetésükért, most 6 ezer fontot (közel 3 millió forintot) keresnek havonta azzal, hogy segítenek másoknak olcsó ajánlatokat találni. A 33 éves Jenna Carr és Joao Paias a weboldalukon és a közösségi médiában azóta utazási tippeket adnak nomád életmódot élő társaiknak. 

  A pár 2017-ben ismerkedett meg a Tinderen, miközben a nő a férfi szülőhazájában, Portugáliában nyaralt, majd együtt éltek Angliában, mielőtt munkahelyüket hátrahagyva útra keltek. Jenna TikTokjának nagyszámú követőtábora van, ahol a @thetravelmum felhasználónév alatt posztol, ami lehetővé teszi, hogy ő, Joao és kisfiuk beutazzák a világot.