Diána
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ian Catmando új szintre emelte a macskás férfi fogalmát, a brit férfi ugyanis összesen hetven darab macskával osztja meg az otthonát.

  Ezt nem lehet egyszerű kivitelezni, hiszen egy sorházban lakik Gainsboroughban, így körülbelül minden négyzetméterre jut egy cica,

  a többi lakó nagy örömére.

  Az 56 éves férfi saját maga választotta a Catmando vezetéknevet és állítása szerint azért tart ennyi macskát, hogy epilepsziás emberek segítésére képezze ki őket.

  Ezt persze nem nagyon hiszik el neki, ezért macskamentő szervezetek napok óta Ian háza előtt tiltakoznak a furcsa állattartási szokásai ellen, és állatkínzással vádolják őt. Szerintük a macskák nem tudnak szabadon kóborolni, mert a hátsó kertet szögesdrót és fémrudak borítják.  A helyi rendőrség felszólította őket, hogy hagyják abba a tiltakozást, de eközben a hatóságok nyomozást folytatnak Ian ellen.

  A róla készült felvételeken is látszik, hogy milyen állapotok uralkodnak az otthonában, hetven macsak mellett.

 • Az ország talán leghíresebb rappere irigylésre méltó karriert futott be a ValóVilágban való szereplése óta, a hosszú évek alatt pedig hol elképesztően jó, hol pedig kevésbé jó formában volt, azt azonban nem lehet elvenni tőle, hogy mindig is fontos volt számára a testmozgás és az egészséges élet.

  Mint arról nemrégiben az Index is beszámolt, Majkáék közel egy évtizednyi együttlét után augusztus végén végre összeházasodtak, melynek persze jócskán megadták a módját: háromnapos volt ugyanis az esküvő. Semmi kétség afelől, hogy a rapper a lehető legjobb formájában szeretett volna az oltár elé állni, mely a fotók alapján össze is jött neki, Majka ugyanis nem valami szél által összehordott bicepszeket villantott meg pénteken. 

  DiirDurrKandúr

  — ennyit fűzött a rapper a fotóhoz, ahol épp kigyúrt bicepszét mutogatja. 

 • A 19 éves Megan Carey és barátja már nyolc hónapja együtt voltak, amikor felmerült, hogy magukra tetováltassák a másik nevének kezdőbetűjét.

  giphy (6).gif
  Fotó: giphy.com

  Megbeszélték, hogy a fiú az ujjára tetováltatja majd a betűt, míg a lány a bikinivonala fölé, egy szivecskével. A nyolc hónap alatt egy kisebb szünet után újra összejöttek, ekkor ismét felmerült a tetoválás kérdése, amit Megan végül megcsináltatott, és úgy tudta, hogy a barátja is. Pár nappal később, hajnalban kapott egy sms-t a fiútól,

  aki üzenetben szakított vele, arra hivatkozva, hogy kimerítik a folytonos veszekedések.

  A helyzetet tovább rontotta, amikor Megan megtudta, hogy exe nem is csináltatta meg a tetoválást.

  A brit tini a Mirrornak azt nyilatkozta, hogy ő tényleg azt hitte, hogy örökké együtt lesznek, a történetét pedig azért meséli el, mert szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ne hamarkodjanak el egy ilyen komoly döntést.

  Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a tetoválás sorsa.