Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bevált módszerekkel dolgozik a tévés.

  sv
  Fotó: tiktok

  Schumacher Vanda pár hete költözött hazaLos Angelesből, nemrég pedig a Cannes-i filmfesztiválon járt. A műsorvezető ennek apropóján készített egy TikTok-videót, ahol nem csak azt mutatta meg, hogy telik ott egy napja, de azt is elárulta, miként igyekszik elérni, hogy elit körökbe tartozó személyekkel barátkozzon össze.

  „Nyilván azért jöttem Cannes-ba, mert itt azért az ember elég könnyen barátkozik, mindenki a filmiparban dolgozik, azért elég jól lehet kapcsolatokat építeni. Van egy ilyen szokásom, hogy bárhol is járok a világban, mindig a legdrágább vagy a legelegánsabb kávézókba ülök be. Ez egy nagyon jó taktika" – mesélte a ValóVilág 11 háziasszonya, aki szerint egyrészt így mi is fontosnak érezhetjük magunkat, mert inspirálóan hat a környezet, másrészt így fel tudjuk hívni magunkra a figyelmet.

  Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a mai világban a kapcsolati rendszer az egyik legfontosabb. Lehetsz te akármilyen tehetséges, ha nem veszed magad körbe jó emberekkel. A legkönnyebb módja, hogy tartozz egy társadalmi réteghez, hogy ha ugyanoda jársz, ahova ők is. Ha mindennap látják a csinos fejedet ugyanabban a kávézóban, étteremben, boltban és utcában, akkor egy idő után valahogy mégiscsak spanokká váltok.

 • Elég bizarr, de van, aki szívesen megvenné.

  Összesen 500 ezer dollárt, azaz körülbelül 172,2 millió forintért kezdték el árulni az interneten azt a félig megevett pizzaszeletet, amelyet a világhírű rapper, Drake hagyott meg. Úgy tudni, hogy a Hotline Bling című dal előadóján a haverja, Lil Yachty rapper akart magának egy kis pénzt keresni. Először a 24 órán át elérhető Instagram-történetében írt arról, hogy eladná a megcsócsált gyorsételt.

  A rajongók közül kommentben többen is megjegyezték, hogy igényt tartanának a torontói rapper maradékára.

   (via indy100)

 • Pedig alig költöztek be az új lakásukba.

  Ahogy arról korábban beszámoltunk, Tóth Gabi férjével, Krausz Gáborral együtt elhatározta, hogy kislányukkal a főváros zaját hátrahagyva vidéken kezdenek új életet. A házaspár Szentendrén talált rá álmai otthonára, ahová lassan teljesen beköltöztek, most azonban rátört az anyukára az egyedüllét érzése, olyannyira, hogy még Hannika hisztije is hiányozik neki az üres házban, aki azóta óvodába jár.

  Olyan üres a ház, hogy kong. Na jó, lehet, hogy azért is, mert tényleg nincs még minden bútor benne, de olyan nagy a csend, hogy szinte hangos. Tudom, hogy ez paradoxon, de aki hasonlón ment keresztül, biztosan érti, miről beszélek. Amikor hazaérsz, és tennéd, amit az elmúlt 3 évben rendszeresen, de nincs kinek, nincs kivel

  – kezdte az énekesnő Kendőzetlenül című blogján, melyben rendszeresen személyes gondolatait osztja meg az olvasókkal. Tóth Gabi azt is bevallotta, magányosan érzi magát a nagy csendeben, ekkor még kislánya hangoskodása is nagyon tud hiányozni neki.

  „Hannikám oviban van, de itt állok a hirtelen rám szakadt idővel, az üres házzal, és nem tudok mit kezdeni. Ülök a szobájában, nézem a szerte-szana heverő játékait (bezzeg az oviban elpakolja maga után a játékokat), és visszasírom az állandó nyüzsgést, a folyamatosan éneklő hangocskáját, a megszámlálhatatlan anyaaa, aaaaanyaaaa, annnnnyaaaa-t, a gurgulázó kacaját, még a hisztiket is... Jesszusom, ezt én írtam le? Dehogy hiányzik a hiszti! Viszont minden, amit előtte írtam, tényleg hiányzik” – vallotta be olvasóinak az énekesnő.