Nándor
3 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint három éve nem volt példa ilyesmire.

  GettyImages-587909706
  Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

  Az 55 éves Oscar-jelölt színésznő 14 éves lányával együtt jelent meg hétfőn a legújabb Marvel-film, az Örökkévalók premierjén a hollywoodi Dolby Színházban.

  Aki nem tudná, Valentina édesapja Salma férje, Francois-Henri Pinault, aki jelneleg a Kering luxusdivatcsoport elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedik — mely többek között olyan márkák anyavállalata, mint a Gucci, a Saint Laurent, a Balenciaga és az Alexander McQueen.

  A november 5-én a mozikba kerülő Örökkévalók egy csapat csillagokon túli hőst követ, akik az emberiség hajnala óta a Föld védelmezésére esküdtek fel. Amikor rejtélyes módon visszatérnek a Földre a történelemben régóta elveszettnek hitt szörnyetegek, az Örökkévalók kénytelenek újra egyesülni, hogy ismét megvédjék az emberiséget.

 • Kétségtelen, hogy Angelina Jolie minden tekintetet magára szegezett az Örökkévalók (Eternals) című film Los Angeles-i premierjén hétfő este, hiszen taupe színű ruhakölteményében lehengerlő látványt nyújtott.

  De nem az érdekes színű, elegáns öltözék az egyetlen oka annak, hogy nehezen tudjuk róla levenni a szemünket: az Oscar-díjas színésznő ugyanis egy bizarr, aranyozott testékszerrel – jobban mondva, száj- vagy állékszerrel – lépett a vörös szőnyegre. A rajongók az Independent szerint nem igazán értik, mi célt szolgál a kivételes kiegészítő.

  Hat gyermeke közül egyébként öt csemete – Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox – tartott a hollywoodi színésznővel a vörös szőnyegre. Érdekesség, hogy Zahara éppen azt az ezüstös ruhát viselte a premieren, amelyben Jolie a 2014-es az Oscar-gálán mutatkozott.

  Ön szerint mi díszíti Jolie állát?

 • 40252429 b5c684fb9820fd30d278925c8a51b6e3 wm

  Még meg sem jelent, de már harmadik helyen áll Várkonyi Andrea könyve a Bookline listája szerint.

  Várkonyi Andrea Facebook-oldalán osztotta meg, hogy néhány nap alatt, a még meg sem jelent könyve már a harmadik helyen áll a Bookline előjegyzési sikerlistáján.

 • Rick Astley "Never Gonna Give You Up" című dalának eléneklésével indította útjára az éghajlatváltozásra felhívó globális koncertsorozatát szombaton Greta Thunberg.

  GettyImages-1131160779
  Fotó: Maja Hitij / Getty Images Hungary

  A svéd klímaaktivista a Fridays for Future előadójával, Andreas Magnussonnal együtt lépett színpadra Stockholmban, hogy előadják a slágert.

  Az esemény volt az első a 19 globális koncertből álló, Climate Live 2021 elnevezésű sorozatban, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet és nyomást gyakoroljon a világ vezetőire a novemberben Glasgowban megrendezésre kerülő COP26 globális klímakonferencia előtt.

  A fellépést itt nézheti vissza: