Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy nő, aki korábban több ezer fontot költött arra, hogy 25 évig festesse a haját, végül elfogadta ezüstszínű fürtjeit, és azóta magbiztosabban él. Az 50 éves Kathy Wilsont teljesen lesújtotta, amikor 17 évesen felfedezte első ősz hajszálait, és a húszas éveiben elkezdte festeni a haját, hogy elrejtse a hajtöveit. Az egygyermekes anyuka két-három hetente járt fodrászhoz, ami évente rengetek pénzbe került.

  Kathy végül azután fogadta el természetes kinézetét, amikor 2021-ben rátalált, majd a neten követni kezdte a többi sorstársát. Kezdetben furcsának találta az átmenetet, de most már magabiztosnak érzi magát, és újra önmaga. A fiatalos nő azt mondja, hogy az idegenek mindig összetévesztik fiát, a 28 éves Zach Davist, akit a testvérének vagy barátjának nézik.

 • Hiába telt el két évtized, a mai napig nem tudott megbarátkozni a jelenettel.

  hughgrant
  Fotó: youtube

  Kevés embernek kell bemutatni a valódi karácsonyi klasszikusnak számító Igazából szerelem című filmet, de annak egyik legikonikusabb jelenetével, a brit miniszterelnök szerepében táncolgató Hugh Granttel valószínűleg tényleg mindenki találkozott már. Nos, ez az a pár másodpercnyi anyag, amely teljesen kicsinálta anno a színészt – erről mesélt most az ET-nek adott interjújában is.

  „Emlékszem, hogy rettegtem, hogy meg kell csinálnom azt a táncjelenetet. Rettegtem tőle” – magyarázta Grant, akinek 20 évvel később sem sikerült teljesen feldolgoznia a történteket, bár a jelenet hatalmas népszerűsége enyhített kicsit a szorongásán.

  „Segít, segít, de továbbra is összerezzenek, ha látom” – jegyezte meg a filmsztár.

   (via 24.hu)

 • Zimány Linda minap a Reggeli vendége volt, ahol beszámolt Amerikában töltött nyaralásáról. A modell bevallása szerint igazi hangulatember, mivel azt vette észre magán, hogy az időjárás jócskán rányomja bélyegét a kedvére, ezért szeret telente melegebb helyre elutazni. Legutóbbi, Miamiban tett háromhetes látogatását az egyik barátnőjénél töltötte, ahol sokat pilatesezett, és élvezte a napsütéses tengerpartot. 

  Az influenszer azt is elárulta, hogy korábban már lakott az Egyesült Államokban, akkor Los Angelesben nyert meg egy szépségversenyt, ahol többéves munkaszerződést ajánlottak neki, de jelenleg a vállalkozása és ügyvédi hivatása ideköti. Az is szóba került, milyen az, ha senki nem ismeri fel az utcán.

  Kicsit felszabadultabb vagyok, észreveszem magamon, hogy könnyebben ismerkedem. Nyitottabb vagyok az emberekre... Biztos bennem is van – nem is kicsi – szorongás az itthoni ismertségem miatt, és ez kicsit feloldódik kint

  – majd hozzátette: a férfiakkal való ismerkedése is nehezebb, mint külföldön.

 • Ismerje meg Kenzót, a hatalmas négylábút, ami annyira megdöbbenti az embereket, hogy alig mernek a közelébe menni, dacára annak, hogy nagyon szelíd és barátságos. Gazdája, Jamal Miah az után fogadta örökbe Kenzót, a közép-ázsiai juhászkutyát, miután egyik barátja megvált volna tőle, mert a kutya túl nagyra nőtt. A hároméves Kenzo két méter magas, amikor a hátsó lábaira áll, és 85 kilót nyom, ami egy felnőtt ember átlagos súlyának felel meg. A járókelők gyakran megdöbbennek, amikor meglátják Kenzót az utcán gazdájával sétálni. Jamal elmondása szerint sokan inkább átmennek a járda túloldalára, hogy ne menjenek el a hatalmas kutya mellett.