Zsófia, Szonja
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • halacska2.png
  Fotó: Instagram / dr.jbminterdvm

  Tudta, hogy a halakat is meg lehet műteni? És azt, hogy el is lehet őket altatni? És hogy erre van egy külön szerkezet? 

  Az alábbi videóban bemutatják, hogyan zajlik egy ilyen beavatkozás. A hal szájába dugnak egy nagy csövet, ami keringeti számukra az oxigént és az altatót. 

  Egyébként úgy néz ki az egész, mintha a halacska a medence partján üdítőzne.

  Most már nem kell félni akkor sem, ha rosszabbodna az aranyhal állapota, mert úgy néz ki, van megoldás.

 • Az Index is megírta, hogy megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első közös gyermeke. Az énekesnőnél csütörtök délelőtt indult be a szülés, miközben a férje mellett ült az autóban, és a kórházba rendőri felvezetéssel jutott el.

  185727472 156026416480893 3552795647082844351 n

  A büszke apuka nem sokkal ezután az Instagram-oldalán erősítette meg, hogy világra jött a kisfia, aki a Bendegúz nevet kapta. Mostanra Dér Heni is bejelentkezett, biztosítva mindenkit arról, hogy ő és a kisbabája is jól van. 

  „Kedves Mindenki! Köszönjük a rengeteg gratulációt, a hír igaz, tegnap megszületett a kisfiunk, Bendegúz, akit már annyira vártunk... Mindketten jól vagyunk, pihenünk” – írta bejegyzésében az énekesnő, hozzátéve:

  Bakos Gergely, köszönöm neked ezt a kis csodát!

 • A Summersalt fürdőruhakampányának célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a nők sokszínűségére, ezért összesen huszonnégy, külsőleg és korban teljesen eltérő nőt kértek fel, hogy képviseljék és hitelesen adják át a márka üzenetét.

  Névtelen8.png
  Fotó: Summersalt / Daily Mail

  Elon Musk édesanyja, Maye Musk pedig örömmel vállalta a felkérést, hiszen nem volt idegen számára a modellkedés, ugyanis már 50 éve modellkedik, a hatvanas-hetvenes években pedig nagy sikereket ért el a szakmában. A modellek között ő volt a legidősebb, de őt még ez sem zavarta, mert állítása szerint még 73 évesen is nagyon magabiztos. Ez pedig a róla készült felvételeken is egyértelműen látszik.

  Maye már 2018-ban történelmet írt azzal, amikor 69 évesen a Covergirl reklámarca lett.

  (Forrás: Daily Mail)

 • kerités maci.png
  Fotó: youtube / ViralHog

  Újabb kaliforniai kertbe tévedt be egy kóbor medve, ezúttal kissé fiatalabb példány, ahogy a videó rögzítője is felteszi a kérdést neki:

  Merre van az anyukád? 

  A komposzt tetején toporgó maci – annak ellenére, hogy a nem várt nézők odébb is állnak, hogy ki tudjon slisszolni – úgy dönt, hogy a kerítés megmászásával fog enyhíteni szorult helyzetén. Majd annak tetején meglepően kecsesen, de kissé unortodox módon, egyensúlyozva távozik is a helyszínről.