Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • szfe
  Fotó: drMáriás / Facebook

  Új műalkotással jelentkezett drMáriás, író, zenész, képzőművész, az utóbbi időben a magyar politikai festészet koronázatlan királya. A művész Orbán Viktor, Szijjártó Péter, illetve a Gyurcsány-Dobrev házaspár portréja után ezúttal Vidnyánszky Attiláról készített képet. A a Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett és az autonómiájáért tüntet Matisse műtermében címet viseli.

  Ó igen, ő is ott volt a tegnap a hatalmas tüntetésen. Saját szememmel láttam. Előttem állt. Virágokkal, tenyérdekorációval és a karjára csavart szalaggal álcázta magát. Megkérdeztem, hogy mit keres ott, mire azt mondta, hogy csak úgy, civilként jött oda, mert a kíváncsiság hajtotta. S, hogy bizony mélyen megrendült a látottaktól, hallottaktól. Azt is mondta, hogy mindezek után a legkevesebb, hogy megváltoztatja a véleményét, hozzáállását, s ezen túl ő is az SZFE mellé áll, s teljes odaadással támogatja a függetlenségét és szabad működését. De előtte még konzultálnia kell a felettesével

  - írta drMáriás kommentárként Facebook-posztjában a kép mellé. 

 • Az Egyesült Államokban javában tart az előválasztás. A szavazás fontosságára számtalan híresség igyekszik felhívni a figyelmet, köztük Jennifer Aniston is.

  A színésznő hosszú posztban jelezte, hogy ő már szavazott, mégpedig a demokrata jelöltre, Joe Bidenre, és ha újra a republikánus Donald Trump kerül az Egyesült Államok élére, akkor veszélybe kerülnek a nők, a beteg idősek, a kisebbségiek, az LMBTQ-közösség tagjai, és a jövő nemzedéke is.

  Utóiratként azt is hozzátette a posztjához, hogy szerinte nagyon nem vicces, ha valaki Kanye Westre pazarolja a szavazatát.

  Nem vicces Kanye Westre szavazni. Nem tudom, hogy mondhatnám máshogy. Kérlek titeket, legyetek felelősségteljesek.

 • Jól nézze meg ezt a képet, mert ilyet nem lát ma a Camp Nouban. Első alkalommal fordul elő ugyanis, hogy a Barcelona és a Real Madrid zárt kapuk mögött kerít sort bajnoki mérkőzésre. A mérkőzés 4-kor veszi kezdetét, sportrovatunk nyomon követi az eseményt. Tartsanak velünk ma délután is!

 • A 73 éves színészt, volt kaliforniai kormányzót  nemrég újra megműtötték. Arnold Schwarzeneggeren 2018 tavaszán már végeztek egy életmentő beavatkozást, most pedig szívbillentyű műtéten esett át. Instagramon tudatta követőivel, hogy köszöni szépen, nagyon jól van.

  Posztja szerint a műtét olyannyira jól sikerült, hogy máris az utcákat rója az ohiói Clevelandben, és gyönyörködik az épületekben.

  A bejegyzés alatt két gyereke is kommentelt. Patrick Schwarzenegger arra kérte apját, hogy ma lehetőleg még ne kezdjen el edzeni, Katherine Schwarzenegger pedig egy adag szívvel és imádkozós emojival fejezte ki szeretetét.