Zoltán
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • New York-ban tegnap tartották a Baby Boss (Bébi úr) című animációs mese új részének premierjét. Az egyébként még csecsemő, de vezérigazgatóként tevékenykedő főszereplőnek a 63 éves Alec Baldwin kölcsönzi a hangját, ezért egyértelmű volt, hogy részt vesz az eseményen, és hat csemetéjét is magával viszi. 

  GettyImages-1324954316
  Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

  Nagy feltűnést keltett a nyolctagú család a vörös szőnyegen, hiszen mindannyian a karakter bőrébe bújtak. Így még az alig hat hónapos Luciát és a kilenc hónapos Eduardot is öltönyben és nyakkendőben láthattuk. A két kisbaba között egyébként azért ilyen zavarba ejtően kicsi a korkülönbség, mert Luciát béranya hozta világra. A képet látva nem biztos, hogy kényelmes volt nekik a jelmez, de jól viselték a megpróbáltatásokat.

  A mesében újra feltűnik még szinkronszínészként Lisa Kudrow és Jimmy Kimmel is.

  (Forrás: EOnline)

 • Meghan Markle már gyerekfejjel is komoly üzleti érzékről tett tanúbizonyságot, amikor 13 évesen megjelent könyvének személyesen intézte szerzői jogi ügyeit. A mű, amely „Az arc szeplők nélkül olyan, mint az éjszaka csillagok nélkül” címet kapta, most a Kongresszusi Könyvtárból került elő.

  GettyImages-938171672
  Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A sussexi hercegné a rajzokkal gazdagon illusztrált könyvben azt írja, „sokan furcsának tartják a szeplőket, de én nem értek egyet velük, mert ezek nélkül nem lennék az, aki vagyok”.

  A fülszövegből kiderül, hogy a mesekönyv egy iskolai projekt keretében íródott, és a szerzőről azt is megtudhatjuk, hogy szeret tévét nézni, legszívesebben a barátaival tölti a szabadidejét, és szívesen szerepel zenés vígjátékokban.

 • Amikor az év elején robbant a hír, hogy a Sex és New York című kultsorozat új évadot kap, nem mindenki volt felhőtlenül boldog. Az egyik kulcsszereplő, Samantha (Kim Cattrall) távolmaradása közismert tény volt már az elején, és ez most sem változott.

  Jó hír viszont, hogy a sokáig hezitáló Cris Noth végül nemrég kötélnek állt. Most az is kiderült, hogy a 66 éves sztár, aki Mr. Biget alakította a kilencvenes évek sikersorozatában, miért nem egyből vágta rá az igent a szereplésére.

  Noth azt mondta, nem látta a karakter fejlődési lehetőségét, de elbeszélgetve a kreatív forgatókönyvírókkal, meg tudták győzni arról, hogy jöhetnek még fordulatok ebben az életszakaszban a két színész, így a Carrie Bradshow-t alakító színésznő (Sarah jessica Parker) és az ő kapcsolatában. „Meggyőztek“ – ismerte el a színész, így a rajongók boldogan dőlhetnek hátra.

  Akik felől továbbra is nyugodtak lehetünk, mert elvállalták az új évadot, azok Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) és Evan Handler (Harry Goldenblatt).

 • Tokióban a testépítő hölgyek már közvetlenül a gyúrás után is beülhetnek borozgatni, protein italokat szürcsölni a Muscle Girls nevű intézménybe. Az alapítók eredetileg egy edzőtermet üzemeltettek, de meglátták a piaci rést, és gyorsan kibővítették szolgáltatásaikat. 

  tk3s 20210621 zia c218 022
  Fotó: Cover Images / Northfoto

  A pandémia alatt indították el YouTube-csatornájukat, amelynek máris több ezer követője van, és most végre dübörögni kezdett az üzlet. A kávézóba csak nők léphetnek be, és mivel a személyzet tagjai is kizárólag kigyúrt hölgyek, valószínűleg a jakuza sem próbálkozik náluk védelmi pénzek beszedésével.

  tk3s 20210621 zia c218 019
  Fotó: Cover Images / Northfoto