Salamon
10 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Maradjunk annyiban, hogy az egész YouTube/Twitch karrierünk legrosszabb 1 nap, 23 óra és 27 percén vagyunk túl.

  — írta Facebook oldalán a WeAreTheVR csapata.

  Maradjunk annyiban, hogy az egész YouTube/Twitch karrierünk legrosszabb 1 nap, 23 óra és 27 percén vagyunk túl. Úgy néz...

  Közzétette: Virtuális Valóság & VR Gaming – 2020. október 23., péntek

  Az egyik legnépszerűbb magyar streamer páros Twitch-csatornáját azután távolították el a platformról, hogy élőben közvetítették és kommentálták az Apple iPhone 12-es bemutatóját, ez pedig úgy tűnik, szerzői jog védelme alatt álló tartalomnak minősült.

  A probléma azonban úgy fest, elhárult, a debreceni gamerek már vissza is kapták a csatornájukat. 

 • Dolph Lundgren
  Dolph Lundgren
  Fotó: Tumblr

  Quentin Tarantino pályája kezdetén Dolph Lundgren Maximális Potenciál című fitneszvideójának gyártásán dolgozott produkciós asszisztensként, közölte a sajtóval barátja és jóakarója Robert Rodriguez. Jó szórakozást, jó fejkörzést!

 • szfe
  Fotó: drMáriás / Facebook

  Új műalkotással jelentkezett drMáriás, író, zenész, képzőművész, az utóbbi időben a magyar politikai festészet koronázatlan királya. A művész Orbán Viktor, Szijjártó Péter, illetve a Gyurcsány-Dobrev házaspár portréja után ezúttal Vidnyánszky Attiláról készített képet. A a Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett és az autonómiájáért tüntet Matisse műtermében címet viseli.

  Ó igen, ő is ott volt a tegnap a hatalmas tüntetésen. Saját szememmel láttam. Előttem állt. Virágokkal, tenyérdekorációval és a karjára csavart szalaggal álcázta magát. Megkérdeztem, hogy mit keres ott, mire azt mondta, hogy csak úgy, civilként jött oda, mert a kíváncsiság hajtotta. S, hogy bizony mélyen megrendült a látottaktól, hallottaktól. Azt is mondta, hogy mindezek után a legkevesebb, hogy megváltoztatja a véleményét, hozzáállását, s ezen túl ő is az SZFE mellé áll, s teljes odaadással támogatja a függetlenségét és szabad működését. De előtte még konzultálnia kell a felettesével

  - írta drMáriás kommentárként Facebook-posztjában a kép mellé. 

 • Az Egyesült Államokban javában tart az előválasztás. A szavazás fontosságára számtalan híresség igyekszik felhívni a figyelmet, köztük Jennifer Aniston is.

  A színésznő hosszú posztban jelezte, hogy ő már szavazott, mégpedig a demokrata jelöltre, Joe Bidenre, és ha újra a republikánus Donald Trump kerül az Egyesült Államok élére, akkor veszélybe kerülnek a nők, a beteg idősek, a kisebbségiek, az LMBTQ-közösség tagjai, és a jövő nemzedéke is.

  Utóiratként azt is hozzátette a posztjához, hogy szerinte nagyon nem vicces, ha valaki Kanye Westre pazarolja a szavazatát.

  Nem vicces Kanye Westre szavazni. Nem tudom, hogy mondhatnám máshogy. Kérlek titeket, legyetek felelősségteljesek.