16:00, December 09. ÉLŐ
Horvátország 0
Brazília 1
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Netflix berendelte a Wednesday második évadát, ami 2024-ben érkezik a streaming szolgáltató kínálatába. 

  Jenna
  Fotó: YouTube

  Az új évadban hangsúlyosabb szerepet kap az Addams család  többi tagja, valamit a színészekhez csatlakozik Anjelica Huston és Joan Cusack is. Úgy tudni, hogy Huston karaktere veszi át a Nevermore Akadémia igazgatójának helyét, Cusack pedig egy titokzatos figurát fog alakítani az évadban, akinek köze lesz Galpin seriffhez.

  Az új évad ismételten Romániában forog majd, és Jenna Ortega természetesen visszatér a címszereplőként, de Christina Ricci és Catherine Zeta Jonestól sem kell búcsúzni.

 • Dwayne Johnson és Chris Evans főszereplésével érkezik a Red One című karácsonyi akció-vígjáték, amiben a Pókember-filmek J. Jonah Jamesonját is alakító J.K. Simmons is szerepelni fog, méghozzá egy rommá gyúrt Télapóként.

  A most 67 éves Simmonstól nem áll messze a gyúrás, elvégre a Whiplashben is irigylésre méltó formában volt, de az Igazság Ligájának Gordon felügyelője kedvéért is ellátogatott a konditerembe, holott nem sokat szerepelt a filmben.

  Dwayne Johnson Twitteren osztott meg most néhány fotót színésztársáról, aki előtt emeli kalapját még ő maga is.

  "Hölgyek, urak és gyerekek! Bemutatom a legmenőbb, legerősebb, és egyben legkedvesebb Télapót." - írta a Szikla, aki azt ígérte, nagyon sok örömet fog okozni a képernyőn Simmons karaktere.

 • Megan Fox is kipróbálta a legújabb szenzációt: mesterséges intelligencia segítségével készíttetett magáról képeket, de nem volt elégedett a végeredménnyel.

  megan
  Fotó: Instagram

  Az egykori Transformers-filmek sztárja is kipróbálta a Lensa AI appot, ami a fotóit alakítja át úgy, mintha egy festmény lenne, vagy épp egy anime karakter.

  A MI álltal generált "mágikus avatarok" most nagyon népszerűek az interneten, TikTok-on és Instagramon is megosztáják őket az emberek, ahogy Meg Fox is, és egyúttal nem tetszését is kifejezte.

  A 36 éves színésznő ugyanis nehezményezi, hogy szinte az összes fotóján "pucér", és túl szexualizálta őt a mesterséges intelligencia.

 • A Barátok közt egykori Berényi Andrását is behálózta a TikTok, ahová rendszeresen tölt fel magáról videókat a színész.

  rkárpáti
  Fotó: TIkTok

  R. Kárpáti Péter azonban nem tátog, vagy táncol, hanem a kamerát egészen közel tartva az arcához, vicceket mesél, vagy idézeteket mondd fel, sokszor levegővétel nélkül.

  Az "Idéz(g)etek felhasználónévvel regisztrált színész az autójából, a kertből, vagy épp kedvenc székéből mondja fel a szakállas vicceket, méghozzá olyan beleéléssel, hogy arra nehéz szavakat találni.

  Íme néhány videója:

   Itt már a pohár is előkerült: