Orsolya
5 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Premier League közzétette, hogy a csapatok kiket neveztek a 2020–2021-es idényre. A listából kiderül, hogy néhány játékosnak egészen különleges középső nevet adtak.

  Például az evertonos Gylfi Sigurdsson középső neve Thor, a Chelsea-s Christian Pulisicé Mate (angolul Cimbora), a szintén a londoniaknál futballozó Kurt Zoumáé Happy (Boldog), míg a fulhames Bobby Decordova-Reid középső neve Armani.

 • Sokan gondolhatták azt, hogy a Disney+ már nem igazán fog újat húzni a legsikeresebb animációs filmjeinek feldolgozásával, ám a mamut cég erre most alaposan rácáfolt, ugyanis a 80-as, 90-es évek animációs sikersorozatát, a Csipet csapatot készíti el. A hírről a thedisinsider.com számolt be elsőként. 

  Screenshot 2020-10-21 at 18.36.00.png

  Gyerekek tömegei várták vasárnap délutánonként, hogy hétről hétre megnézhessék Chip, Dale, illetve Kvarg Lipót, valamint Sziporka és persze Zümzüm kalandjait. Ezek a karakterek néhány év múlva visszatérnek a mozikba, ám élőszereplős filmben. 

 • Egy kreatív megoldással igyekeznek a világ egyik legnagyobb népességű országában a koronavírus járvány miatt kialakult kaotikus helyzetet kezelni, és speciális mentőmotorokat kezdtek el használni.

  Erre azért van szükség, mert óriási a hiány a betegszállító eszközökből is, ám ez a jármű megoldást kínálhat a problémára - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán. Az indiai mentőmotort felszerelték megkülönböztető jelzéssel, elsősegély dobozzal, oxigénpalackkal, hordággyal, sőt még tűzoltó készülékkel is. A gyártó eddig csaknem harminc darabot adott az ázsiai ország mentőseinek. 

  Az Xtreme 200R motorkerékpárból átalakított mentőmotor
  Az Xtreme 200R motorkerékpárból átalakított mentőmotor
  Fotó: Országos Mentőszolgálat
 • Amíg a bulvársajtó Britney Spears elmeállapotát elemezgeti napról napra, az énekesnő húga egy kis nosztalgiával szolgált rajongói számára. A Nylon magazinban jelent meg vele egy interjú, amelyben elmondta, hogy neki is volt egy kis köze a Twilight-univerzumhoz - szúrta ki az E! Online.

  A színésznő a menedzserei nyomására ment el a tinifilm meghallgatására, dacára annak, hogy neki semmi kedve nem volt hozzá.

  Kényszeríteniük kellett. Kényszeríteniük. Emlékszem, mondtam is nekik, hogy megőrültek. Nem fogok vámpírt játszani. Mekkora hülyeség. Miért tenném? De azért elmentem a meghallgatásra

  – mondta Jamie Lynn Spears, aki mint kiderült, nem sokkal ezután tudta meg, hogy gyermeket vár.

  Emlékszem rá, hogy egy kis szobában ültem. Azt hiszem, Lily Collins is ott volt, és elég rosszul éreztem magam. Akkor már sejtettem, hogy terhes vagyok

  Spears még abban az évben el is vonult a nyilvánosság elől, és világra is hozta Maddie nevű kislányát, alig 17 évesen. Az interjúban elmondta, hogy bár sokáig loholtak a nyomában lesifotósok, tudta, hogy ha elég ideig marad távol, megadhatja a gyermekének azt a nyugalmat, amit megérdemel.