Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Imádják az emberek azt a rövid videót, amelyet a minap Cambridgeshire-ben készítettek a hercegi párról: miközben Katalin egy kislánnyal a kezében gügyög, férje bestresszelt a látottaktól, és igyekezett minél hamarabb véget vetni a babázásnak.  

  Képernyőfotó 2022-06-25 - 10.19.25.png
  Fotó: DailyMail

  Igazán aranyos és – egyben rendkívül vicces – jelenetnek lehettek szemtanúi a lakók Cambridgeshire-ben, ahova tegnap látogatott el Vilmos herceg és felesége, Katalin. A hercegnét teljesen elvarázsolta egy négy hónapos kisbaba, Norah, akihez először beszélni lépett oda, majd megkérdezte a pici édesanyját, kézbe veheti-e a gyermekét. 

  „Szeretem a kisbabákat” – magyarázta Katalin. A babázós pillanatokat azonban hamar megszakította férje, aki a hercegné ámulatát látva gyorsan figyelmeztette Katalint, ideje menniük. Az esetről készült videókon látszik, Vilmos végig kifejezetten idegesen és aggódva figyelte feleségét, aki utána minden jót kívánva adta vissza a picit édesanyjának.

  Bár Katalin többször utalt rá, nagyon szeretne egy negyedik gyermeket is, a történtek után elég egyértelmű, Vilmos annyira nincs oda az ötletért.

   (via DailyMail)

 • Erősen gondolkodnak a sikerszéria mögött álló testvérek, hogy 6 évvel a premier után kicsit hozzányúlnak a Stranger Things első évadához.

  Ross és Matt Duffer pénteken a Varietynek adott interjút a Stranger Things kulisszatitkairól, ahol elárulták, valószínűleg „George Lucas-olnak” egyet, azaz utólag fognak átszerkeszteni egy, már kikerült epizódot.

  Ennek apropója, hogy elég kínos bakit vétettek a legújabb évadnál: a görkoripályán játszódó jelenetnél látszik a kamera időbélyegén, hogy a dátum 1985. 03. 22., ami (ahogy azt a legelső részek egyikéből megtudjuk) Will Byers születésnapja. Csakhogy a sztoriban még a családja sem köszönti fel a fiút, aminek az az egyszerű oka, hogy maguk a készítők is teljesen megfeledkeztek erről az egybeesésről.

  Miután a rajongók kiszúrták a hibát, Dufferék elismerték, figyelmetlenek voltak, amin most utólag próbálnak javítani. Terveik szerint megváltoztatják az első évad második részében azt a jelenetet, amikor Joyce a fia születésnapjáról mesél, és

  újraszinkronizálással másik szülinapi dátumot adnak Willnek.

  Ez feltehetően május 22. lenne, mert elmondásuk szerint „a május illik Winona szájába”.

  Ami talán még meglepőbb, hogy ezzel egyidejűleg bevallották: nem ez lenne az első alkalom, hogy utólag módosítanának a sorozaton. Korábban már belenyúltak a vizuális effektek javítása miatt egy korábban kikerült epizódba, de részletezni az esetet nem szerették volna.

 • Joseph Baena még a színész egykori bejárónőjétől született, de le sem tagadhatná apjának kilétét.

  GettyImages-1370095887
  Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

  Schwarzenegger eltitkolt viszonyára még 2011-ben derült fény, amikor is annyira szembetűnő lett a hasonlóság közte és a gyermek közt, hogy azt már nem lehetett tovább leplezni sem a nyilvánosság, sem a családja előtt.

  Joseph Baena a nem túl szokványos történet ellenére édesapja többi gyermekével jó kapcsolatot ápol, és mind közül talán ő az, aki a legjobban igyekszik Schwarzenegger nyomdokaiba lépni. A most 24 éves Baena apjához hasonlóan színészi babérokra tör, illetve rendszeresen látogatja a testépítés Mekkájának számító Gold’s Gym edzőtermet, amit a közösségi oldalán megosztott képei is jól mutatnak.

 • Az anyai szeretet az állatvilágban sem ismer határokat.

  Tündéri jelenetet kapott lencsevégre Alaszka déli részén a természetfotós Peter Bradley. Egy vidra és mindössze pár hónapos kölyke ringatózását örökítette meg a férfi – a pici előtte túl messze sodródott anyukájától, aki visszahozva inkább úgy döntött, első a biztonság, ezért hasára téve úsztak tovább, miközben sűrűn babusgatta a kisvidrát. Ahogy a képeken is látszik, a hálás kicsi ezért puszit is adott mamájának, majd álomba szenderedett.