Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Disney+-ra készülő Marvel-sorozat címe Secret Invasion lesz és elég nagy dobásnak ígérkezik.

  A sorozat munkálatait tavaly szeptemberben kezdték meg, azóta pedig többen is látták már a stáb tagjait Leeds és Halifax városában. A szereplőgárdához csatlakozott a Marvel-filmekből már jól ismert Samuel L. Jackson és Cobie Smulders, valamint új szereplőkként üdvözölhetjük Emilia Clarkot és Ben Mendelsohn-t is. Az IGN Hungary szerint valószínű, hogy a sztori egy része Oroszországhoz köthető, szemtanúk ugyanis több helyen láttak erre utaló jeleket a forgatás helyszínein.

  A történetről egyelőre nem sokat tudni, de a hatrészes sorozat várhatóan már idén elérhető lesz a Disney+-on.

 • Kulcsár edina.png

  Ahogy korábban már az Index is beszámolt róla, Kulcsár Edina énekesi babérokra szeretne törni, ebben pedig új párja is támogatja őt producerként.

  Nem kellett sokat várnunk az első saját dalra, ami alig néhány perce vált elérhetővé a legnagyobb videómegosztó portálon. Az Egyetlen szó című dalhoz fekete-fehér klip készült, amelyben van tűzzsonglőr, balett-táncos és szomorúan hintázó Kulcsár Edina is.

  Nem is szaporítanánk tovább a szót, íme Edina első dala:

 • Laurence Fishburne Oscar-díjra jelölt amerikai színésszel, a Mátrix-filmek Morpheusával szerepel közös fényképen közösségi oldalán Varga Mihály. A pénzügyminiszter és a színész kézfogását megörökítő fotó mellett az alábbi szöveg olvasható:

  Etyeken készül valami...

   A tárcavezető bejegyzésében több fényképet és bővebb információkat is ígért.

 • Végre az internet népe is megkapta a Doktor Strange az őrület multiverzumában szinkronos előzetesét.

  20161005 shg g90 140
  Fotó: Marvel Studios / Northfoto

  2022. május 5-én kerül mozikba idehaza a Marvel-filmek legújabb darabja, amely az előzetes alapján igen vad agymenésnek tűnik, hiszen kapásból három Doktor Strange is szerepelni fog benne.