Károly, Karola
-4 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A felkapottak között futottam bele ebbe a videóba, és úgy éreztem, hogy erről beszélnünk kell.

  Minikontroller
  Minikontroller
  Fotó: AnonimInc / YouTube

  Mindenki ismeri, tudja és átélte már a kínai cuccok megvásárlásának a mámorát. Ilyenkor erősen reménykedünk, hogy most egy fasza jó cuccot vettünk, amivel mondjuk helyettesíthetjük az Airpods fülhallgatót, vagy bármilyen nagy márkának a drága elektronikai eszközeit.

  Aztán jön a meglepődés, hogy ez nem az a minőség, amire mi számítottunk.

  Nem véletlen, hogy csak 690 Ft volt, de azért reménykedni mindig jó, nem véletlen, hogy sok bolt épített már bizniszt a felesleges holmik sokaságára.

  Természetesen vannak nagyon jó minőségű kínai termékek, de itt nyilvánvalóan nem ezekről van szó, hanem inkább azokról, amiket látunk a Wish vagy az AliExpressz platformján és más egyéb oldalakon. Ezekre nincs igazából szükségünk, de egyszerűen ez olyan, mint az édesség és behúz téged és ezt követően meg is veszed ezeket a kacatokat.

  Erről a kacat vásárlási lázról készített egy videót a AnonimInc. néven futó YouTube csatorna, aki szintén bevásárolt 4-5 kínai terméket, majd kicsit beszél azokról a termékekről a videóban.

  Ha magadra ismertél kicsit, akkor érdemes belenézni a videóba, hiszen kínai kacatokból jól tudjuk, hogy sosem elég.

 • shutterstock 523215376
  Fotó: Shutterstock

  Tudjuk, hogy nagy a verseny, de ha ma csak egy pandás videóra van ideje, akkor ez legyen az. A felvételen az alábbi események játszódnak le: a dél-koreai állatkertben egy testtömegmérés után döntött úgy egy bébipanda, hogy soha többet nem engedi el gondozóját, és lábába csimpaszkodva örökkön örökké követni fogja. Sajnos a gondozó ezt máshogy látta, levakarta magáról a macit, ami csalódottságában végigterült a földön. 

 • A magyar modell, Mihalik Enikő számtalanszor meglepi 200 ezres követőbázisát pikáns, művészi vagy éppen cuki háziállatos képeivel az Instagram-oldalán. Most is ez történt: egy selyem pizsamanadrágban üdvözli a szomszédait ezen a csodás reggelen. 

  142733028 2798690073779693 1895232102572436224 n
  Fotó: Eniko / Instagram

  És csak annyit üzent nekik, hogy:

  Hello neighbors

  Ön lenne Mihalik Enikő szomszédja?

  • 612
   Igen
  • 409
   Már az vagyok
  • 223
   Nem
 • Karácsonykor került karikagyűrű a Baywatch sztárjának ujjára, immár ötödik alkalommal. Az 53 éves modell-színésznő korábban már három férjet elfogyasztott, egyiküket kétszer is – Rick Solomonhoz kétszer ment hozzá, de ahogy a mellékelt ábra mutatja, nem jött össze nekik a boldog házasélet.

  Anderson legutóbbi férjével, Jon Peters producerrel tavaly alig 12 napig voltak házasok, erről a színésznő azt mondta, nem is volt házasság, csak túl romantikus típus, és ezt a férfiak kihasználják.

  Akárhogy is, most nagy boldogságról számolt be, a Daily Mail oldalán latható is néhány boldog esküvői fotó. Anderson szívét ezúttal a testőre, Dan Hayhurst lágyította meg, akivel a karantén alatt kerültek közel egymáshoz. A frigyre egyébként elmondása szerint mindkét család áldását adta, és nagy örömmel fogadták a pár bejelentését.