Előd
6 °C
16 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A koronavírusból nemrég felépült Pataki Atilla a Borsnak beszélt előző életeiről.

  Az énekes részt vett már regressziós hipnózison és táltosrévülésen is, így jutott a magas életkorhoz. Szavai szerint már régóta járja Földünket, és előző életeiben már kétszer is volt gyógyító, nagyúrként pedig huncutul viselkedett. De igazán fontosnak mindig azt az életet tartja, amit éppen élünk.

 • A busz álmosan vánszorog, az üléseken néhány utas feje billen, jobb kanyarban balra-jobbra, bal kanyarban jobbra-balra. Megálló. Idős ember, ősz haj, hajlott hát, felszáll. Tenyerével int a sofőrnek, majd a gyér utazóközönség felé fordul, és mély, öblös hangon így szól:

  – Jó reggelt!

  Ezt mondja, bele a buszba.

  A város néhány polgára – letapadva kékbőr ülésébe – lassan emeli tekintetét. Ennél többre nem futja. Errefelé már nem szokás köszönni. Buszon. Se villamoson. Se vissza.

  Az öreg egy pillanatig tartja még a hatást, élvezi a csöndet, amit kapott, aztán leül, arccal menetiránynak. A busz megindul, álmosan vánszorog. Az üléseken néhány utas feje billen, jobb kanyarban balra-jobbra, bal kanyarban jobbra-balra.

 • Matthew McConaughey életrajzi könyve nemrég jelent meg. A Greenlight című memoárban az ötvenéves színész számos olyan érdekességet osztott meg magáról, amelyekről eddig nem tudhattak a rajongói. A vidám emlékek mellett azonban írt olyan dolgokról is, amik sokkal inkább félelmetesek – szemlézte Perez Hilton.

  Belezsaroltak a szexbe, amikor 15 éves voltam. Az volt az első alkalmam. Biztosra vettem, hogy pokolra jutok, amiért házasság előtt voltam együtt valakivel. Most már csak remélem, hogy nem

  – idézte fel a színész, aki röviden arról is beszámolt, hogy 18 éves korában molesztálta őt egy férfi, miután ájultra ütötte egy lakókocsiban. Mindezek ellenére McConaughey azt írja, nem érzi magát áldozatnak.

 • A Black Sabbath 71 éves frontembere 2022. február 2-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.

  A heavy metal Grammy-díjas legendája  családi valóságshow-jával a televíziózás történetébe is beírta nevét: a The Osbournes a Music Television legnézettebb sorozata volt.