Emma
-2 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tavaly szó szerint elkapkodták a Erős Pistás szaloncukrot a hazai boltok polcairól, így idén is piacra dobják ezt a különlegességet a magyar üzletekben. Újdonságként a lágyan csípős szaloncukrok mellé, ebben az évben lesz egy igazi hard core termék. Jelesül azoknak, akik imádják, amikor lángol a szájuk és sírnak a fájdalomtól, miközben a vörös minden árnyalatát felveszi a fejük színe. Szóval ők is boldogok lehetnek ezen a karácsonyon a legújabb, legcsípősebb szaloncukorral, amit Haragos Pistával ízesített a termék a gyártója.

 • Bacsó Péter A tanú című filmje az egyik legjobb magyar kultfilm, persze igazán akkor élvezhető, ha az ember elrévedt az 1989 előtti magyar múltban, a szocializmus útvesztőiben. 1969-ben készült, s jó ideig csak behúzott függöny mögött, illegálisan csapkodhatták a térdüket, akik megnézték.

  A Totál Plán most alaposan felpörgette, tarantinós köntösbe öltöztette a film előzetesét. Pelikán József gátőr a Volt egyszer egy Hollywood trailerének kezdő akkordjaira ereszkedik a Duna vízébe, hogy barátjával, Dániel Zoltán miniszterrel csevegjenek a központi hangulatjelentésről. Kár volna kihagyni, íme:

  2020-11-24 14 22 53-Index - Mindeközben - Bacsó Péter legnagyobb
  Fotó: Totál Plán / youtube
 • Ismét van kire büszkének lenni, hiszen az Animal Cognition tudományos folyóirat szerint nem csak, hogy a legjobbak a magyar etológusok, de éppen 15 éve tartják ezt a vezető szerepet a maguk tudományában. Az etológia a biológiának az állatok viselkedésével foglalkozó ága, melyben a hazai szakemberek a maguk mögé utasították a világot, különösen a kutyák viselkedésének tanulmányozásában.

  Amolyan tudományos forradalomról számol be a lap, mivel egyre jelentősebben emelkedik a kutyák viselkedésével foglalkozó tudományos vizsgálatok száma, és ennek köszönhető, hogy az ebekről többet tudtunk meg az elmúlt bő évtizedben, mint az azt megelőző több száz évben. 

 • tk3s swns painting dog 02
  Fotó: Himali Sohndi / SWNS / Northfoto

  Ő itt Popely, Ausztráliából. A szigetországi ebet gazdája, az ugyancsak művészi vénával megáldott Himali Sondhi tanította meg festeni, állítólag alig fél óra alatt.

  Popely azóta is imád a színekkel játszani, miközben valahogy abban is kifejezetten ügyes, hogy ne maszatolja össze a bundáját.

  tk3s swns painting dog 04
  Fotó: Himali Sohndi / SWNS / Northfoto