Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ennél őszintébb videó nincs most az Instán.

  Kisgyermekes családapaként minden bizonnyal Ambrus Attila is nagyon örül az igazi téli időjárásnak, melyet annak ellenére is kihasznált, hogy a napokban lebetegedett. Feleségével, Rékával és két közös gyermekükkel, a négyéves Annával és a kétéves Magorral nem hagyták ki a szánkózást, melyet egybekötöttek a kutyasétáltatással. A családi programról videó is készült, melyet Ambrus az Instagram-oldalán tett közzé.

  Sziasztok! Nemrég beteg lettem. A legjobb megoldás a betegségre: szánkózás a tapadó hóban. Ajánlom mindenkinek

  – hangzik el a videóban a Viszkis néven elhíresült exbankrablótól, aki annyira koncentrált arra, hogy videón is rögzítik, hogy észre sem vette kisfia nyöszörgését és azt, hogy felborul a szánkóval. Az 56 éves keramikus felesége persze jót nevetett, ahogy – a kommentek tanúsága szerint – Ambrus követői is.

  Ambrus a videót egyébként kétszer osztotta meg, két kiírással:

  Izzadom a betegséget amolyan Ambrus módon... :D

  Csak zajlanak a szokásos téli események amolyan Ambrus módon :D

 • Az énekesnő el is ismerte, hogy kapcsolatban vannak.

  Selena Gomez egy rajongói Instagram-oldalon erősítette meg a hírt, hogy egy párt alkot Benny Blanco producerrel, akivel legújabb dalán, a Single Soonon is közösen dolgoztak. Az egyik fan egy fekete-fehér képet osztott meg róluk a közösségi oldalon, amelyhez az énekesnő is kommentelt – írja a People.

  Ő a mindenem

  – írta Gomez, kifejtve, Blanco a legjobb, ami valaha történt vele, és hogy sosem volt még olyan boldog, mint mellette. 

  Az előadó korábban több hírességgel is egy párt alkotott már, köztük Justin Biberrel – akivel vagy háromszor összejöttek –, Orlando Bloommal, a The Weeknddel és Nick Jonasszal. 

 • Paprika Dorina megalázónak tartotta az indoklását.

  rippel.png
  Fotó: TV2

  A Farm VIP csütörtök esti adásában a piros csapat Paprika Dorinát küldte párbajra, aki Sánta Lászlót választotta ellenfelének a sárga csapatból, ám a kapott feladat során utóbbi bizonyult eredményesebbnek. A párbaj alatt tojást kellett megtartaniuk, ami a fiatal lánynak azért okozott nehézségeket, mivel begörcsölt a karja. Paprikának végül távoznia kellett a játékból, ám csapattársa, Rippel Feri különös magyarázattal szolgált arra vonatkozóan, miért őt látja a leggyengébbnek közülük:  

  Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, olyan hiányosságod, amit pótolni kell

  – mondta, mire Paprika azonnal visszaszólt neki: 

  Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam... engem ne alázzanak meg. Komolyan mondom... mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, amikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy. 52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító.

 • Régi klasszikusok állnak a dobogón.

  karácsony.png
  Fotó: YouTube

  Ha külföldi karácsonyi dalokat kéne felsorolnunk, szinte biztos, hogy szinte mindenkinek Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című slágere vagy a Wham Last Christmase jutna eszébe, amelyek kétségkívül az ünnepi szezon leghallgatottabb szerzeményei. Ám amennyiben magyar dalokra gondolunk, már nem annyira egyértelmű, melyek állnának a dobogó legfelsőbb fokain.

  Az Artisjus szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből ugyanakkor kiderül, a magyarok mely nótákkal hangolódnak a legszívesebben az ünnepekre. Közlésük szerint először készítették el a legnépszerűbb hazai karácsonyi dalok toplistáját, amely alapján az alábbi rangsor állítható fel:

  1. Piramis: Ajándék
  2. Katona Klári: Legyen ünnep
  3. Zséda: A szürke patás
  4. TNT: Fehér karácsony
  5. Csondor Kata: Add tovább
  6. Neoton Familia: Ha elmúlik karácsony
  7. Bereczki–Szinetár: Ajándék
  8. Bagossy Brothers Company: Esti ének
  9. Dés-Geszti: Csillagszórás
  10. Bojtorján: Száncsengő